Mind The Graph-logo

Er du i tvivl om vores Black November-tilbud?


Lær alt, hvad du behøver om Sort november 2022-kampagne på Mind the Graph og se svarene på de oftest stillede spørgsmål om tilbuddet. 

sort november-kampagne
sort november-kampagne

Sort november 2022 er en helt særlig kampagne, vi har forberedt for at få Black Friday til at vare en hel måned, men ikke nok med det, vi har også gjort en stor indsats for at bringe en Utrolig mulighed for rabat for alle videnskabsfolk og forskere til at styrke deres arbejde: 95% OFF på vores bedste abonnement, den Månedligt abonnement for forskere. Det er rigtigt, et abonnement, der koster 19 USD om måneden, koster nu kun 1 USD for den første måned. 

Forsker-abonnement

Det er simpelthen vores bedste pakke til individuelle forskere og akademikere, der findes på vores platform, og den kombinerer alle vores bedste fordele: 

  • Ubegrænsede videnskabelige illustrationer
  • Ubegrænsede kreationer
  • Ubegrænset upload af eksterne filer
  • Ubegrænset antal start-fra-skabeloner
  • 6 forskellige illustrationsversioner
  • 5 illustrationsanmodninger pr. måned (Du beder om det, vi designer til dig)
  • Anmod om nye skabelonformater
  • Funktionen Slides og præsentationer
  • Tips og support fra vores design- og infografikteam
  • Prioriteret kundesupport

Sådan fungerer abonnementet

Det er ganske enkelt, dit abonnement koster kun 1 USD for hele måneden fra den dato, du har tegnet abonnementet. Når din første måned er gået, og du kan mærke effekten af at have kvalitetsillustrationer i din forfatterkarriere, kan du bare fortsætte dit abonnement til vores standardpris, som stadig er den samme som før. billigst på markedet, kun 19 USD om måneden. 

Du kan endda reducere prisen på dit abonnement efter din første måned ved at arbejde sammen med vores Henvisningsprogram, som giver dig progressive rabatter baseret på små henvisningsaktiviteter for at få dine kolleger og flere forskere til at se lyset i infografikken.

Ofte stillede spørgsmål

Er Mind the Graph en troværdig virksomhed?

Vi er mennesker ligesom dig, så tøv ikke med at møde vores værdier og teammedlemmer på en særlig side, vi har lavet til dig, så du kan lære os bedre at kende. Om os side. Vi samler også alle vores tilbagemeldinger og giver automatisk næring til dette virkelig seje vægmaleri, hvor du kan Se, hvad alle brugere taler om os. Endelig er vi en Cactus Communications (CACTUS) Brand, en teknologivirksomhed, der fremskynder videnskabelige fremskridt med over 2.500 eksperter, der arbejder for mere end 874.000 kunder i 191 lande, og som indtil videre har 8 forskellige produkter, der hjælper forskere med at yde deres bedste. 

Er abonnementet stadig aktivt efter en måned?

Ja, når du har tilmeldt dig Black November 2022-tilbuddet, vil dit abonnement automatisk være aktivt hele tiden, og du kan til enhver tid melde dig ud ved at tilgå dine profiloplysninger på Mind the Graph.

Hvordan kan jeg anmode om en illustration?

Når du tilmelder dig Black November 2022-kampagnen, bliver du Researcher-abonnent og kan anmode om op til 5 skræddersyede illustrationer til vores team hver måned, dvs. 60 illustrationer om året lavet kun til dig af et seniorteam af illustratorer. At indsende din anmodning er meget enkelt, bare Følg disse trin.

da_DKDanish