Mind The Graph-logo

Hvordan sletter jeg kontoen min?


Er du ikke lenger interessert i å bruke Mind The Graph, vil du slette alle dataene dine og slutte å motta e-post? Du kan slette kontoen din ved å følge trinnene nedenfor 👇.

  • I din konto, åpner du fanen Profil.
  • For å fullføre handlingen klikker du bare på knappen "slett konto". Etter at du har klikket, vises en melding som den nedenfor på skjermen.
  • Det er viktig å merke seg at dette ikke kan gjøres ugjort. Du vil også permanent miste alle dine kreasjoner, teammedlemskap og data og slutte å motta all kommunikasjon fra Mind The Graph.

P.s. Etter denne prosessen forbeholder Mind The Graph seg retten til opptil 30 dager for å gjøre den effektiv.

Er du fortsatt i tvil?
Ta kontakt med oss via chat-knappen!

nb_NONorwegian