Mind The Graph logotips

Kā dzēst savu kontu?


Jūs vairs neinteresē Mind The Graph izmantošana, vēlaties dzēst visus savus datus un pārtraukt e-pastu saņemšanu? Jūs varat dzēst savu kontu, sekojot tālāk norādītajiem soļiem 👇.

  • Jūsu konts, atveriet cilni Profils.
  • Lai pabeigtu darbību, vienkārši noklikšķiniet uz pogas "dzēst kontu". Pēc klikšķa ekrānā parādīsies šāds paziņojums.
  • Ir svarīgi atzīmēt, ka to nevar atcelt. Jūs arī neatgriezeniski zaudēsiet visus savus radījumus, dalību komandā, datus un pārtrauksiet saņemt visus paziņojumus no Mind The Graph.

P.s. Pēc šī procesa veikšanas Mind The Graph patur tiesības līdz 30 dienām padarīt to spēkā esošu.

Joprojām šaubāties?
Sazinieties ar mums, izmantojot tērzēšanas pogu!

lvLatvian