Mind The Graph Logo

Kuidas ma oma konto kustutan?


Sa ei ole enam huvitatud Mind The Graphi kasutamisest, soovid kustutada kõik oma andmed ja lõpetada e-kirjade saamise? Saate oma konto kustutada, järgides alljärgnevaid samme 👇.

  • Teie konto, sisenege vahekaardile Profiil.
  • Toimingu lõpuleviimiseks klõpsake lihtsalt nupule "konto kustutamine". Pärast klõpsu ilmub teie ekraanile allpool esitatud sõnum.
  • Oluline on märkida, et seda ei saa tagasi teha. Samuti kaotate lõplikult kõik oma loomingud, meeskonnaliikmed, andmed ja lõpetate kõigi teadete saamise Mind The Graphist.

P.s. Pärast seda protsessi, Mind The Graph jätab endale õiguse kuni 30 päeva, et muuta see tõhusaks.

Kas teil on veel kahtlusi?
Võta meiega ühendust läbi vestlusnupu!

etEstonian