Mind The Graph-logo

Retningslinjer for informasjonskapsler


Sist oppdatert 20. juni 2022.

CACTUS bruker informasjonskapsler (små tekstfiler som plasseres på enheten din) og lignende teknologier for å hjelpe deg med å tilpasse nettopplevelsen din. Informasjonskapslene gjør det mulig for oss å lagre preferansene og innstillingene dine (slik at du ikke trenger å fylle ut opplysningene dine hver gang du besøker et av våre nettsteder eller en av våre nettplattformer), gjøre det mulig for deg å logge på, tilby interessebasert annonsering og analysere hvordan nettstedene og nettjenestene våre fungerer.

Informasjonskapsler brukes ikke til å kjøre programmer eller sende virus til datamaskinen din. Informasjonskapsler er unikt tilordnet deg, og kan bare leses av en webserver i domenet som utstedte informasjonskapselen til deg. Et av hovedformålene med informasjonskapsler er å gjøre det enklere for deg å spare tid.

Vi og våre tredjeparts tjenesteleverandører bruker teknologier som Web Beacons for å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelser rundt på nettstedet og samle demografisk informasjon om vår brukerbase som helhet. Vi bruker slik informasjon til å analysere trafikken på nettstedet. Vi kan motta rapporter basert på disse selskapenes bruk av disse teknologiene på individuell og aggregert basis.

Vi samler inn visse demografiske opplysninger automatisk og lagrer dem i loggfiler. Denne informasjonen kan omfatte IP-adresser (Internet Protocol), nettlesertype, Internett-leverandør (ISP), henvisnings-/utgangssider, operativsystem, dato/tidsstempel og/eller klikkstrømdata. Denne informasjonen brukes av CACTUS til å opprettholde kvaliteten på tjenestene våre og til å utarbeide generell statistikk om bruken av nettstedet.

Ikke spor. Do Not Track ("DNT") er en valgfri innstilling i nettleseren som lar deg uttrykke dine preferanser når det gjelder sporing fra annonsører og andre tredjeparter. Vi bruker ikke teknologi som gjenkjenner DNT-signaler fra nettleseren din.

Vi samarbeider med et tredjeparts annonsenettverk som enten viser annonser på nettstedet vårt eller administrerer annonsering på andre nettsteder. Vår annonsenettverkspartner bruker informasjonskapsler og sporingsbilder til å samle inn ikke-personlig informasjon om dine aktiviteter på dette og andre nettsteder for å gi deg målrettet reklame basert på dine interesser. Hvis du ikke ønsker at denne informasjonen skal brukes til å vise deg målrettede annonser, kan du reservere deg ved å klikke her. Vær oppmerksom på at dette ikke betyr at du ikke lenger vil motta reklame. Du vil fortsette å motta generiske annonser.

Er du i tvil?
Ta kontakt med oss via chat-knappen!

nb_NONorwegian