Logotip logotipa Mind The Graph

Pravilnik o piškotkih


Zadnja posodobitev 20. junij 2022.

CACTUS uporablja piškotke (majhne besedilne datoteke v vaši napravi) in podobne tehnologije, ki vam pomagajo prilagoditi spletno izkušnjo. Piškotki nam omogočajo, da shranimo vaše preference in nastavitve (tako da vam ni treba vnašati podatkov vsakič, ko obiščete eno od naših spletnih mest / spletno platformo), omogočimo vam prijavo, zagotovimo oglaševanje po interesu ter analiziramo delovanje naših spletnih mest in spletnih storitev.

Piškotki se ne uporabljajo za izvajanje programov ali pošiljanje virusov v vaš računalnik. Piškotki so edinstveno dodeljeni vam in jih lahko prebere samo spletni strežnik v domeni, ki vam je izdal piškotek. Eden od glavnih namenov piškotkov je zagotoviti priročno funkcijo, ki vam prihrani čas.

Mi in naši tretji ponudniki storitev uporabljamo tehnologije, kot so spletni svetilniki, za analizo trendov, upravljanje spletnega mesta, sledenje gibanju uporabnikov po spletnem mestu in zbiranje demografskih informacij o naši bazi uporabnikov kot celoti. Take informacije uporabljamo za analizo prometa na spletnem mestu. Na podlagi uporabe teh tehnologij s strani teh podjetij lahko prejmemo poročila na individualni in zbirni osnovi.

Določene demografske podatke zbiramo samodejno in jih shranjujemo v dnevniških datotekah. Te informacije lahko vključujejo naslove internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika, ponudnika internetnih storitev (ISP), strani, na katere se sklicujemo/izstopamo, operacijski sistem, datumski/časovni žig in/ali podatke o tokovih klikov. Te informacije uporablja družba CACTUS za vzdrževanje kakovosti naših storitev in razumevanje splošne statistike o uporabi spletnega mesta.

Ne sledi. Ne sledi ("DNT") je neobvezna nastavitev brskalnika, ki vam omogoča, da izrazite svoje želje glede sledenja s strani oglaševalcev in drugih tretjih oseb. Ne uporabljamo tehnologije, ki bi prepoznala signale DNT iz vašega spletnega brskalnika.

Sodelujemo z oglaševalskim omrežjem tretje osebe, ki prikazuje oglase na našem spletnem mestu ali upravlja naše oglaševanje na drugih spletnih mestih. Naš partner v oglaševalski mreži uporablja piškotke in spletne svetilnike za zbiranje neosebnih podatkov o vaših dejavnostih na tem in drugih spletnih mestih, da vam lahko zagotovi ciljno usmerjeno oglaševanje glede na vaše interese. Če želite, da se ti podatki ne uporabljajo za pošiljanje ciljnih oglasov, se lahko od tega odjavite tako, da kliknete tukaj. Upoštevajte, da se s tem ne odjavite od prikazovanja oglasov. Še naprej boste prejemali splošne oglase.

Dvomite?
Stopite v stik z nami prek gumba za klepet!

sl_SISlovenian