Logotip logotipa Mind The Graph

Dvomite o naši kampanji Season Break?


Tukaj je vse, kar morate vedeti o Kampanja Mind the Graph za prekinitev sezone in odgovore na najpogosteje zastavljena vprašanja o promociji.

Ponudba

Za omejen čas se prijavite na načrt za raziskovalce za 3 mesece in plačajte samo za 1 - od 75 USD do 29 USD. Popust 61% za delo na svojih raziskavah med sezonskim odmorom + dobite avatar po meri.

Dobrodošli v sezonskem premoru!

Med kampanjo Season Break se novi naročniki pridružijo raziskovalnemu načrtu Mind the Graph za 3 mesece in plačajo le 29 USD. To so trije celi meseci za uživanje vseh premijskih ugodnosti, vključno z nove funkcije in orodja delovnega prostora. Še več: vsak novi naročnik trimesečnega načrta bo prejel tudi ekskluzivni lastni avatar za prilagajanje plakatov, predstavitev in drugih znanstvenih modelov. Kako deluje ilustracija avatarja, si oglejte v nadaljevanju:

Po prvih treh mesecih se naročnina samodejno podaljša za nadaljnje tri mesece in zaračuna se redna cena 36 USD.

3-mesečna naročnina za raziskovalce

Odlična ponudba za posamezne raziskovalce in akademike, ki med počitnicami delajo na svojih raziskavah. Skupaj uživajte v vseh naših najboljših ugodnostih:

 • Polne avtorske pravice za objavo
 • Neomejeno število znanstvenih ilustracij
 • Neomejene stvaritve
 • Neomejeno nalaganje zunanjih datotek
 • Neomejeno število začetnih predlog
 • 6 različnih različic ilustracij
 • 5 ilustracij po meri na mesec (vi zahtevate, mi oblikujemo za vas)
 • Zahtevajte nove sloge predlog
 • Funkcije diapozitivov in predstavitev
 • Nasveti naše ekipe za oblikovanje in infografike
 • Prednostna podpora strankam

Avatar po meri

Avatar po meri je vaša ilustracija v slogu Mind the Graph. Prijava za pridobitev avatarja po meri je zelo preprosta. Po prijavi na ekskluzivni 3-mesečni načrt boste prejeli e-poštno sporočilo, na katerega boste odgovorili z nekaj informacijami o sebi in vsaj tremi najboljšimi fotografijami obraza. 

Nato bo naša ekipa za ilustracije zbrala vse vaše podatke in v 7 delovnih dneh ustvarila čudovito ilustracijo v slogu Mind the Graph. Ilustracija bo na voljo v knjižnici vašega delovnega prostora, tako da jo boste lahko brez težav povlekli in spustili v svoje znanstvene zasnove.

Pravilnik o zasebnosti

Če imate kakršne koli pomisleke v zvezi z našim pravilnikom o zasebnosti, preverite to povezavo.


Pogosto zastavljena vprašanja

Kako dolgo traja kampanja Season Break?

Kampanja Season Break traja od 15. junija do 31. julija.

Kaj je trimesečna naročnina za raziskovalce?

Trimesečna naročnina za raziskovalca je načrt, v katerem lahko 3 mesece uživate vse premijske ugodnosti Mind the Graph. Trimesečno naročnino plačate četrtletno (enkrat na tri mesece) s kreditno kartico, po obračunu pa lahko orodje prosto uporabljate naslednje tri mesece.

Kako deluje 3-mesečna naročnina?

Po potrditvi podatkov o plačilu bo posebna cena 29 USD zaračunana z vaše kreditne kartice. Nato lahko naslednje 3 mesece uživate v ugodnostih Mind the Graph. Po prvih 3 mesecih, naročnina se samodejno podaljša. še 3 mesece in zaračunali boste redno ceno 36 USD.

S katerim načinom plačila se lahko naročim?

Naročite se lahko s kreditno kartico.

Kdo lahko uživa v ponudbi Mind the Graph za sezonski premor?

Ta posebna ponudba je na voljo samo za nove uporabnike. Če ste že naročnik, lahko nadgradnjo opravite z našo redno stran s cenami.

Ali lahko prekličem naročnino? 

Da. Naročnino lahko kadar koli prekličete. Samo upoštevajte ta navodila. ali pa nas kontaktirajte prek contact@mindthegraph.com v primeru težav.

Ali lahko dobim popust po izteku trimesečnega naročniškega obdobja?

Da. Če se pridružite naši spletni strani, lahko dobite do 100% popusta na naročnino za naslednji mesec. program za napotitev prijateljev. Lahko tudi prihranite 52% svoje naložbe z nadgradnjo naročnine na letni načrt. To je 12 mesecev za ceno 8 + 60 ilustracij po meri, ustvarjenih na zahtevo na leto. 

Je Mind the Graph zaupanja vredno podjetje?

Smo ljudje, kot ste vi, zato ne oklevajte in spoznajte naše vrednote in člane ekipe na posebni strani, ki smo jo naredili za vas, da nas bolje spoznate. O nas stran. Prav tako zbiramo vse naše povratne informacije in samodejno hranimo to res kul stensko poslikavo, kjer lahko preverite, kaj o nas govori vsak uporabnik. Končno smo Cactus Communications (CACTUS) je tehnološko podjetje, ki pospešuje znanstveni napredek in ima več kot 2.500 strokovnjakov, ki delajo za več kot 874.000 strank v 191 državah, in je doslej ponudilo 8 različnih izdelkov, ki znanstvenikom pomagajo doseči najboljše rezultate. 

Kaj se zgodi po izteku trimesečne naročnine?

Po prvih treh mesecih se naročnina samodejno podaljša za nadaljnje tri mesece in zaračuna se redna cena 36 USD.

sl_SISlovenian