Mind The Graph -logo

Onko sinulla epäilyksiä kausitauko-kampanjastamme?


Tässä on kaikki, mitä sinun on tiedettävä Mind the Graph:n Season Break -kampanja ja vastaukset kampanjaa koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Tarjous

Rajoitetun ajan, rekisteröityä Tutkija Plan 3 kuukautta maksaa vain 1 - 75 USD 29 USD. 61%-alennus tutkimustyön tekemiseen kauden tauon aikana + saat mukautetun avatarin.

Tervetuloa kausitaukoon!

Season Break -kampanjan aikana uudet tilaajat liittyvät Mind the Graph:n Tutkija-suunnitelmaan 3 kuukaudeksi maksamalla vain 29 USD. Se on kolme kokonaista kuukautta nauttia kaikista premium-eduista, mukaan lukien työtilan uudet ominaisuudet ja työkalut. Ja vielä enemmän: jokainen uusi 3 kuukauden suunnitelman tilaaja saa myös yksinoikeudella itsestään avatarin, jonka avulla voi muokata julisteita, esityksiä ja muita tieteellisiä malleja. Tarkista, miten avatar-kuvitus toimii seuraavassa:

Ensimmäisten kolmen kuukauden jälkeen tilaus uusitaan automaattisesti kolmeksi kuukaudeksi, ja sinulta veloitetaan 36 USD:n normaalihinta.

3 kuukauden tutkijatilaus

Mahtava tarjous yksittäisille tutkijoille ja tutkijoille, jotka pyrkivät työskentelemään tutkimuksensa parissa taukokauden aikana. Nauti kaikista parhaista eduistamme yhdessä:

 • Täydet tekijänoikeudet julkaisemiseen
 • Rajoittamattomat tieteelliset kuvitukset
 • Rajoittamaton luomuksia
 • Rajoittamaton ulkoinen tiedostojen lataus
 • Rajoittamattomat käynnistysmallit
 • 6 eri kuvitusversiota
 • 5 mukautettua kuvitusta kuukaudessa (sinä pyydät, me suunnittelemme sinulle)
 • Pyydä uusia mallityylejä
 • Diojen ja esitysten ominaisuudet
 • Vinkkejä suunnittelu- ja infografiikkatiimiltämme
 • Ensisijainen asiakastuki

Mukautettu avatar

Mukautettu avatar on Mind the Graph-tyylinen kuvitus itsestäsi. Mukautetun avatarin saaminen on todella helppoa. Kun olet rekisteröitynyt 3 kuukauden yksinoikeudella toimivaan suunnitelmaan, saat sähköpostiviestin, johon sinun tulee vastata ja jossa on joitakin tietoja itsestäsi sekä vähintään 3 parasta kasvokuvasi. 

Tämän jälkeen kuvitustiimimme kerää kaikki tietosi ja luo sinusta kauniin kuvituksen Mind the Graph-tyyliin 7 työpäivän kuluessa. Kuvitus on saatavilla työtilasi kirjastossa, joten voit vain raahata ja pudottaa sen tieteellisiin malleihisi vaivattomasti.

Tietosuojakäytäntö

Jos sinulla on huolenaiheita tietosuojakäytäntömme suhteen, tarkista tämä linkki.


Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan Season Break -kampanja kestää?

Season Break -kampanja kestää 15. kesäkuuta - 31. heinäkuuta.

Mikä on 3 kuukauden tutkijatilaus?

3 kuukauden tutkijatilaus on suunnitelma, jossa voit nauttia kaikista Mind the Graph:n premium-eduista 3 kuukauden ajan. Kolmen kuukauden tilaus maksetaan neljännesvuosittain (kerran kolmessa kuukaudessa) luottokortillesi, ja laskutuksen jälkeen voit käyttää työkalua vapaasti seuraavien kolmen kuukauden ajan.

Miten 3 kuukauden tilaus toimii?

Kun olet vahvistanut maksutietosi, luottokortiltasi veloitetaan 29 USD:n erikoishinta. Sitten voit nauttia Mind the Graph:n eduista seuraavien 3 kuukauden ajan. Ensimmäisten 3 kuukauden jälkeen, tilaus uusitaan automaattisesti vielä 3 kuukautta, ja sinulta veloitetaan 36 USD:n normaalihinta.

Mitä maksutapaa voin käyttää tilaamiseen?

Voit tilata luottokortilla.

Kuka voi nauttia Mind the Graph:n Season Break -tarjouksesta?

Tämä erikoistarjous on saatavilla vain uusille käyttäjille. Jos olet jo tilaaja, voit tehdä päivityksen käyttämällä tavallista tilaustamme. hinnoittelusivu.

Voinko peruuttaa tilaukseni? 

Kyllä. Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa. Vain noudata näitä ohjeita tai tavoittaa meidät contact@mindthegraph.com jos sinulla on ongelmia.

Voinko saada alennusta 3 kuukauden tilausjakson päätyttyä?

Kyllä. Voit saada jopa 100%-alennuksen seuraavan kuukauden tilausmaksuista liittymällä meidän ystävien suositteluohjelma. Voit myös säästää 52% investoinnistasi päivittämällä tilauksesi vuosisopimukseksi. Se tarkoittaa 12 kuukautta hintaan 8 + 60 tilauksesta luotua kuvitusta vuodessa. 

Onko Mind the Graph luotettava yritys?

Olemme ihmisiä aivan kuten sinäkin, älä epäröi tutustua arvoihimme ja tiimimme jäseniin erityisellä sivulla, jonka teimme sinua varten, jotta voit tutustua meihin paremmin. Tietoa meistä sivu. Lisäksi keräämme kaikki palautteemme ja ravitsemme automaattisesti tätä todella hienoa seinämaalausta, jossa voitte tarkista mitä jokainen käyttäjä puhuu meistä. Vihdoinkin olemme Cactus Communications (CACTUS) brändi, joka on tieteen edistymistä nopeuttava teknologiayritys, jolla on yli 2500 asiantuntijaa, jotka työskentelevät yli 874 000 asiakkaalle 191 maassa ja jolla on tähän mennessä 8 erilaista tuotetta, jotka auttavat tiedemiehiä suoriutumaan parhaalla mahdollisella tavalla. 

Mitä tapahtuu 3 kuukauden tilauksen päätyttyä?

Ensimmäisten kolmen kuukauden jälkeen tilaus uusitaan automaattisesti kolmeksi kuukaudeksi, ja sinulta veloitetaan 36 USD:n normaalihinta.

fiFinnish