Mind The Graph-logo

Hvordan ber jeg om en tilpasset illustrasjon?


Fant du ikke ikonet du ønsket?
Ingen grunn til bekymring! Som abonnent kan du be om et tilpasset ikon etter dine behov 🚀.

Bare følg trinnene nedenfor:

På verktøylinjen i arbeidsområdet velger du alternativet "Be om et ikon" (eller klikk på denne lenke), i nedre venstre hjørne av skjermen 👇

tilpasset-illustrasjon

Den skjema for forespørsel om ikon vil være synlig og er svært enkel å fylle ut. Feltene og beskrivelsene er nummerert nedenfor.

tilpasset-illustrasjonsskjema
  1. Navnet ditt: dette feltet fylles ut automatisk, men du kan også endre det ved behov.
  2. Foreslått navn på ikonet: helst det vitenskapelige navnet på illustrasjonen. Eksempel: Streptopelia turtur. Hvis det vitenskapelige navnet er ukjent, er det bare å fylle det ut med et vanlig navn. Eksempel: Europeisk turteldue. Merk: Navnet skal ikke inneholde akronymer eller forkortelser.
  3. Detaljert beskrivelse: Dette feltet handler om formålet med illustrasjonen og andre detaljer. Eksempel: "Formålet med dette ikonet er å illustrere en studie av europeiske fugler. Fuglen må være i hvileposisjon. ".
  4. Referansebilde: referansebildet for illustrasjonen er vedlagt her. Bildet skal være så likt som mulig hvordan illustrasjonen din skal se ut. Referansen trenger ikke å være fra databasen din. Du kan google det og sende det til oss! Du kan også legge ved mer enn ett bilde 🙂 🙂.

Deretter er det bare å klikke på "send" og vente på at forespørselen sendes.

Alle disse feltene er svært viktige for oss! Ut fra dem kan illustratørene våre forstå behovene dine og levere et ikon som er helt i tråd med målene dine.

suksess

Når meldingen over vises 👆, er det bare å lukke skjemaet ved å trykke på ikonet øverst til høyre på skjermen. mceclip4.png

Forespørselen sendes til behandling, og vi holder deg informert via e-post.

Er du fortsatt i tvil?
Ta kontakt med oss via chat-knappen!

nb_NONorwegian