Logotip logotipa Mind The Graph

Kako zahtevati ilustracijo po meri?


Niste našli želene ikone?
Brez skrbi! Kot naročnik lahko zahtevate ikono po meri v skladu s svojimi potrebami ?

Sledite spodnjim korakom:

V orodni vrstici delovnega prostora izberite možnost "Zahtevajte ikono" (ali kliknite to povezava) v spodnjem levem kotu zaslona ?

ilustracije po meri

Spletna stran obrazec za zahtevo za ikono bo viden in ga je zelo preprosto izpolniti. Polja in opisi so oštevilčeni spodaj.

oblika ilustracije po meri
  1. Vaše ime: to polje se izpolni samodejno, vendar ga lahko po potrebi tudi spremenite.
  2. Predlagano ime za ikono: po možnosti znanstveno ime ilustracije. Primer: Streptopelia turtur. Če znanstveno ime ni znano, ga vpišite z običajnim imenom. Primer: Evropska golobica. Opomba: ime ne sme vsebovati kratic ali okrajšav.
  3. Podroben opis: To polje se nanaša na cilje vaše ilustracije in druge podrobnosti. Primer: "namen te ikone je ponazoriti študijo o evropskih pticah. Ptica mora biti v počivajočem položaju ".
  4. Referenčna slika: referenčna slika za ilustracijo je priložena tukaj. Slika mora biti čim bolj podobna vaši ilustraciji. Ni nujno, da je referenčna slika iz vaše zbirke podatkov. Lahko jo poiščete v Googlu in nam jo pošljete! Priložite lahko tudi več kot eno sliko. ?

Nato kliknite "Pošlji" in počakajte, da se zahteva pošlje.

Vsa ta področja so za nas zelo pomembna! Na njihovi podlagi lahko naši ilustratorji razumejo vaše potrebe in pripravijo ikono, ki bo super usklajena z vašimi cilji.

uspeh

Ko se prikaže zgornje sporočilo ?, zaprite obrazec z ikono v zgornjem desnem kotu zaslona. mceclip4.png

Zahtevek je poslan v obdelavo, o čemer vas bomo obvestili po e-pošti.

Še vedno dvomite?
Stopite v stik z nami prek gumba za klepet!

sl_SISlovenian