Mind The Graph -logo

Miten pyytää mukautettua kuvitusta?


Etkö löytänyt haluamaasi kuvaketta?
Ei hätää! Tilaajana voit pyytää mukautetun kuvakkeen tarpeidesi mukaan ?.

Seuraa vain alla olevia ohjeita:

Valitse työtilasi työkalupalkista vaihtoehto "Kuvakkeen pyytäminen" (tai napsauta tätä linkki), näytön vasemmassa alakulmassa ?.

custom-illustration

The kuvakkeen pyyntölomake on näkyvissä, ja se on hyvin helppo täyttää. Kentät ja kuvaukset on numeroitu alla.

custom-illustration-form
  1. Nimesi: tämä kenttä täytetään automaattisesti, mutta voit myös muuttaa sitä tarvittaessa.
  2. Kuvakkeen ehdotettu nimi: mieluiten kuvan tieteellinen nimi. Esimerkki: Streptopelia turtur. Jos tieteellinen nimi ei ole tiedossa, täytä se tavallisella nimellä. Esimerkki: Euroopan turturikyyhky. Huomautus: nimessä ei saa olla lyhenteitä tai lyhenteitä.
  3. Yksityiskohtainen kuvaus: Tämä kenttä koskee kuvituksen tavoitteita ja muita yksityiskohtia. Esimerkki: "Tämän kuvakkeen tarkoituksena on havainnollistaa eurooppalaisia lintuja koskevaa tutkimusta. Linnun on oltava lepoasennossa ".
  4. Viitekuva: kuvituksen viitekuva on liitetty tähän. Kuvan tulisi olla mahdollisimman samankaltainen kuin kuvituksesi tulisi näyttää. Vertailukuvan ei tarvitse olla omasta tietokannastasi. Voit googlettaa sen ja lähettää meille! Voit myös liittää useamman kuin yhden kuvan ? .

Napsauta sen jälkeen vain "lähetä" ja odota, että pyyntösi lähetetään.

Kaikki nämä alat ovat meille erittäin tärkeitä! Niiden perusteella kuvittajamme ymmärtävät tarpeesi ja voivat tuottaa ikonin, joka vastaa tavoitteitasi.

menestys

Kun yllä oleva viesti tulee näkyviin ?, sulje lomake vain näytön oikeassa yläkulmassa olevasta kuvakkeesta. mceclip4.png

Pyyntö lähetetään käsiteltäväksi, ja pidämme sinut ajan tasalla sähköpostitse.

Vieläkö epäilet?
Ota meihin yhteyttä chat-painikkeen kautta!

fiFinnish