Denk aan de grafiek Logo

Hoe kunnen we helpen?


Aan de slag


Als u op zoek bent naar een eerste overzicht van Mind the Graph, zoals hoe u een gratis account aanmaakt, uw wachtwoord wijzigt, Mind the Graph citeert in publicaties en meer.

Ik wil Mind the Graph aanhalen Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen? Hoe verwijder ik mijn account? Hoe herstel ik mijn wachtwoord? Kan ik Mind The Graph gratis gebruiken? Welkom bij het Helpcentrum Mind the Graph Overzicht Kan ik Mind the Graph gebruiken in mijn publicaties? Hoe de wetenschappelijke illustraties van Mind The Graph gebruiken zonder watermerk?

Juridische informatie


Als u op zoek bent naar elementaire bedrijfsinformatie zoals gebruiksvoorwaarden en privacy- of cookiebeleid.

Cookiebeleid Privacybeleid Gebruiksvoorwaarden

Hoe dingen te doen


Hoe bepaalde dingen te doen op het platform, zoals dia's maken, kleuren veranderen, nieuwe illustraties aanvragen en meer.

Afbeeldingen uploaden naar de werkruimte op Mind the Graph Twijfel je over onze campagne voor seizoensonderbreking? Hoe sjablonen te veranderen op Mind the Graph Wat is en hoe vraagt u een ontwerp op maat aan? Twijfelt u over onze Zwarte November aanbieding? Hoe verander je de achtergrond van een dia? Hoe verander je de kleuren van vloeistoffen? Hoe verander je een tekenstijl? Hoe vraag je een illustratie op maat aan? Hoe verander je de achtergrond van een pictogram? Hoe de kleur van een illustratie veranderen? Hoe maak je een dia? Hoe plaats ik een proefdier in een apparaat?

Betaling en facturering


Klik hier voor financiële informatie zoals factuur-, creditcard- en abonnementsgegevens.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen? Hoe werk ik mijn creditcardgegevens bij? Hoe krijg ik toegang tot mijn facturen? Hoe upgrade ik mijn abonnement? Wat is het verschil tussen de jaarlijkse en de maandelijkse betalingen?

Video Handleidingen


Als je een visuele leerling bent zoals wij, bekijk dan enkele van onze video tutorials die je leren hoe je het beste uit het platform kunt halen.

Hoe verander je de canvasgrootte van een Mind the Graph creatie? Een infographic downloaden op Mind the Graph Hoe kan ik elementen naar voren brengen en naar achteren sturen op Mind the Graph? Hoe verschillende illustratieversies te gebruiken op Mind the Graph Hoe de kleuren van een illustratie te veranderen op Mind the Graph Hoe pijlen en lijnen opnemen op Mind the Graph Handleiding | Maak wetenschappelijke posters met Poster Maker op Mind the Graph Hoe moleculen te gebruiken op Mind the Graph Hoe nieuwe dia's toevoegen op Mind the Graph

Ebooks en materialen


Bekijk enkele nuttige materialen die we zorgvuldig hebben gemaakt om onderzoekers en wetenschappers te helpen.

De ultieme gids voor wetenschappelijke infographics Richtlijnen voor het schrijven van een wetenschappelijk artikel

nl_NLDutch