Kan ik Mind the Graph gebruiken in mijn publicaties?


Zeker! U kunt ze gebruiken voor grafische samenvattingen, wetenschappelijke papers, presentaties, lessen, boeken, lezingen, blogs, sociale media, enzovoort. 🚀

En hoe werkt het?

De inhoud opgeslagen in en gemaakt met mindthegraph.com is beschikbaar onder een vrije cultuur Creative Commons licentie.

Gratis gebruikers mogen infographics die gemaakt zijn met het platform van Mind the Graph publiekelijk presenteren en de op de website beschikbare illustraties gebruiken. Echter, het gebruik van het watermerk is verplicht, en Mind the Graph moet worden geciteerd in de figuur legenda en/of acknowledgments sectie. Dit is samengevat in de Creative Commons toekenning share-alike licentie.

Premium abonnees zijn recht op volledige rechten op hun creaties en worden erkend als auteurs, het behoud van hun rechten en de mogelijkheid om auteursrechten over te dragen aan derden uitgevers zonder voorafgaande raadpleging Mind the Graph. Dus, als je een betaalde gebruiker bent, hoef je geen credits toe te kennen aan Mind the Graph (maar we zullen blij zijn als je dat doet! 🎈).

Heb je nog steeds twijfels?
Neem contact met ons op via onze chatknop!

nl_NLDutch