Breaking news: I august måned tog Mind the Graph på en mission til Sydkorea! Sammen med andre repræsentanter for Anprotec, Sebrae og Samsung Electronics var vi en del af et initiativ til at fremme brasilianske startups og modtage et sydkoreansk mentorskab.

Det hele startede i slutningen af 2015, da vi deltog i Samsungs accelerationsprogram. Blandt 100 startups valgte Samsung kun 8, og vi var en af dem! Efter første semester i år blev Mind the Graph og kun én anden startup udvalgt til at rejse til Sydkorea.

Mind the Graph hele vejen til Sydkorea!

Vi havde mulighed for at møde den brasilianske ambassadør i Sydkorea og høre om tendenser i deres kultur og økonomi. Derudover fik vi en særlig undervisning af Young Wook, seniorforsker i Kreativt Korea Town; og overværede et foredrag om Korean Venture Business Association - der siden 1995 har hjulpet koreanske virksomheder med at opnå innovation og forbedre konkurrenceevnen på markedet.

Mind the Graph hele vejen til Sydkorea!

I løbet af 15 dage havde vi mange tekniske besøg i innovationsmiljøer sammen med koreanske mentorer; og adgang til koreanske investorer og globaliseringsprogrammer. Det lyder måske, som om denne tur var en leg, men vi havde meget arbejde!

Vi lavede flere pitches om Mind the Graph til et højt kvalificeret publikum, som kunne stemme på deres favoritstartup. Pitch-konkurrencen nåede de fire bedste startups - inklusive Mind the Graph - og vi skilte os ud endnu en gang! Konkurrencen endte med Mind the Graph som vinder!!! Beslutningen om, hvem der skulle vinde, blev truffet af direktører, forskere og mentorer fra koreanske private institutioner. Hvor fantastisk er det lige?

Mind the Graph hele vejen til Sydkorea!

Hele oplevelsen havde til formål at accelerere startups og sætte gang i nye ideer. Vores team kom tilbage med fantastiske ændringer, der skal implementeres. Så hold øje!

Og selvfølgelig var vi nødt til at smage på Sydkoreas kultur og dele den med vores læsere! Her er en lille smagsprøve på, hvad denne tur til den anden side af verden har givet os!

Mind the Graph hele vejen til Sydkorea!

get_updated

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner