Știri de ultimă oră: în luna august, Mind the Graph a plecat în misiune în Coreea de Sud! Împreună cu alți reprezentanți ai Anprotec, Sebrae și Samsung Electronics, am făcut parte dintr-o inițiativă de promovare a startup-urilor braziliene și am primit un mentorat sud-coreean.

Totul a început la sfârșitul anului 2015, când am participat la programul de accelerare Samsung. Din 100 de startup-uri, Samsung a selectat doar 8, iar noi am fost unul dintre ele! După primul semestru al acestui an, Mind the Graph și doar un alt startup au fost selectați pentru a merge în Coreea de Sud.

Mind the Graph până în Coreea de Sud!

Am avut ocazia să ne întâlnim cu ambasadorul brazilian în Coreea de Sud și să ascultăm despre tendințele din cultura și economia braziliană. În plus, am beneficiat de o instruire specială din partea lui Young Wook, cercetător senior în cadrul Coreea creativă Town; și a urmărit o discuție despre Asociația coreeană de afaceri Venture Business - care, din 1995, ajută companiile coreene să ajungă la inovare și să își îmbunătățească competitivitatea pe piață.

Mind the Graph până în Coreea de Sud!

Pe parcursul celor 15 zile am avut numeroase vizite tehnice în medii de inovare împreună cu mentori coreeni și am avut acces la investitori coreeni și la programe de globalizare. Poate părea că această călătorie a fost floare la ureche, dar am avut mult de lucru!

Am făcut mai multe pitch-uri despre Mind the Graph în fața unui public foarte calificat care a putut vota pentru startup-ul preferat. Concursul de Pitch-uri a ajuns la cele mai bune patru startup-uri - inclusiv Mind the Graph - și ne-am remarcat încă o dată! Concursul s-a încheiat cu Mind the Graph drept câștigător!!! Decizia de a desemna câștigătorul a fost luată de către directori, cercetători și mentori de la instituții private coreene. Cât de uimitor este acest lucru?

Mind the Graph până în Coreea de Sud!

Întreaga experiență a fost menită să accelereze startup-urile și să stimuleze noi idei. Echipa noastră s-a întors cu schimbări uluitoare de implementat. Rămâneți pe recepție!

Și, bineînțeles, a trebuit să gustăm din cultura Coreei de Sud și să o împărtășim cu cititorii noștri! Iată o mică mostră din ceea ce ne-a oferit această călătorie în cealaltă parte a lumii!

Mind the Graph până în Coreea de Sud!

get_updated

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane