Breaking news: elokuun aikana Mind the Graph lähti Etelä-Koreaan! Yhdessä muiden Anprotecin, Sebraen ja Samsung Electronicsin edustajien kanssa osallistuimme aloitteeseen, jonka tarkoituksena oli edistää brasilialaisia startup-yrityksiä ja saada eteläkorealaista mentorointia.

Kaikki alkoi vuoden 2015 lopussa, kun osallistuimme Samsungin kiihdytysohjelmaan. Samsung valitsi 100 startup-yrityksen joukosta vain 8, ja me olimme yksi niistä! Tämän vuoden ensimmäisen lukukauden jälkeen Mind the Graph ja vain yksi muu startup-yritys valittiin Etelä-Koreaan.

Mind the Graph aina Etelä-Koreaan asti!

Meillä oli tilaisuus tavata Brasilian suurlähettiläs Etelä-Koreassa ja kuulla Brasilian kulttuurin ja talouden suuntauksista. Lisäksi saimme erityiskoulutusta Young Wookilta, joka on vanhempi tutkija tutkimuslaitoksessa. Luova Korea Kaupunki; ja katseli puhetta Korean Venture Business Association - joka on vuodesta 1995 lähtien auttanut korealaisia yrityksiä innovoimaan ja parantamaan kilpailukykyään markkinoilla.

Mind the Graph aina Etelä-Koreaan asti!

15 päivän aikana meillä oli monia teknisiä vierailuja innovaatioympäristöihin yhdessä korealaisten mentoreiden kanssa ja pääsimme tutustumaan korealaisiin sijoittajiin ja globalisaatio-ohjelmiin. Saattaa kuulostaa siltä, että tämä matka oli helppo nakki, mutta meillä oli paljon työtä!

Pidimme useita Mind the Graph:stä kertovia pitchejä erittäin pätevälle yleisölle, joka saattoi äänestää suosikkiyritystään. Pitch-kilpailu saavutti neljä parasta startupia - Mind the Graph mukaan lukien - ja me erottuimme jälleen kerran! Kilpailu päättyi Mind the Graph:n voittoon!!! Päätöksen voittajasta tekivät korealaisten yksityisten laitosten johtajat, tutkijat ja mentorit. Kuinka uskomatonta se onkaan?

Mind the Graph aina Etelä-Koreaan asti!

Koko kokemuksen tarkoituksena oli vauhdittaa startup-yrityksiä ja synnyttää uusia ideoita. Tiimimme palasi takaisin mielettömien muutosten kanssa toteutettavaksi. Pysykää siis kuulolla!

Ja tietysti meidän oli pakko maistaa Etelä-Korean kulttuuria ja jakaa se lukijoidemme kanssa! Tässä on pieni esimakua siitä, mitä tämä matka maailman toiselle puolelle on meille antanut!

Mind the Graph aina Etelä-Koreaan asti!

get_updated

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit