Så den 3. marts er det Pi-dag plus Einsteins fødselsdag! Hjemmesider, blogs og sociale medier generelt er vilde med det og kan ikke stoppe med at lave meget kreativt indhold.

Så for at fejre denne dag besluttede vi hos Mind the Graph at lave en kombination af, hvad vi synes er noget af det sejeste indhold om denne dag.

Lad os komme i gang!

De hotteste nye π'er at fejre på Pi-dagen

Scientific American handler om rent faktisk at lære noget på Pi-dagen. Hvad nu, hvis man kunne fejre Pi-dagen en hvilken som helst dag i marts? Det kan man åbenbart godt, men det bliver ikke Pi-dag plus Einsteins fødselsdag.

Tillykke med Pi-dagen og Einsteins fødselsdag, nørder!

"Det er pi-dag igen! Jeg plejede at føle en dyb adskillelse med denne højtid, men i årenes løb, siden jeg begyndte at skrive om matematik, er jeg modvilligt begyndt at sætte pris på den som en mulighed for at lære eller skrive om matematik, som jeg ellers ikke ville have gjort. Jeg er sikker på, at du kan finde en tærte at spise eller en cifferoplæsningskonkurrence at deltage i, men jeg synes, at en bedre måde at fejre cirkelkonstanten på er ved at lære noget nyt." Evelyn Lamb

 

Ting, der kan hjælpe dig med at fejre Pi-dagen

Popular Science har fundet på et nyt hashtag for at fejre Pi-dagen og Albert Einsteins fødselsdag: #PeinsteinDay. Og så har de lavet en liste over ret seje ting, der kan hjælpe dig med at fejre dagen!

Tillykke med Pi-dagen og Einsteins fødselsdag, nørder!

"I dag, venner, er det Pi-dag. Det er også Albert Einsteins fødselsdag. Det er efter alt at dømme en fantastisk dag at være nørd." Billy Cadden

 

Pi-dag 2017: 5 hurtige fakta, du skal kende

Hvis du føler dig lidt fortabt og ikke forstår, hvad Pi-dagen og Einsteins fødselsdag har med hinanden at gøre, kan Heavy website give dig en hjælpende hånd.

Tillykke med Pi-dagen og Einsteins fødselsdag, nørder!

"I dag er det Pi-dag! Nej, det er ikke en dag, hvor man fejrer tærter. Du er allerede gået glip af National Pie Day den 23. januar. Den 14. marts 2017 er en helligdag for at fejre den matematiske konstant Pi, repræsenteret ved det græske bogstav π. De første tre cifre er 3,14, ligesom dagens dato." Daniel S. Levine

 

Glædelig Pi-dag plus Einsteins fødselsdag, pas på graferne!

Tillykke med Pi-dagen og Einsteins fødselsdag, nørder!

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner