Grafiske abstracts til Springer

Efter lang tids studier og arbejde i et laboratorium har du endelig fået data til at udgive din artikel. Hvor spændende, ikke?

Hvis du er ved at lægge sidste hånd på udgivelsen af en ny artikel, har du sikkert bemærket, at et grafisk abstract er obligatorisk for udgivelse i flere videnskabelige tidsskrifter. Det gælder bl.a. magasiner fra meget populære udgivere af forskningsartikler som Elsevier og Springer.

Springer er et forlag med mere end 2.900 tidsskrifter inden for forskellige videnskabelige områder. De har retningslinjer til at hjælpe forskere, der er interesserede i at udgive en ny artikel, herunder et afsnit om grafiske abstracts. Jeg brugte deres retningslinjer til at organisere denne tutorial om, hvordan man skabe et grafisk abstrakt for Springer.

Hvorfor skal man lave et grafisk abstrakt?

Grafiske abstracts er en visuel repræsentation af hovedpointen i dit arbejde, så læserne ved første øjekast kan se en opsummering af din artikel og derefter beslutte sig for at læse den - eller lade være.

I en verden, hvor ingen har tid at spilde, og hvor der er et hav af information til rådighed, er du nødt til at være selvsikker og attraktiv for at nå ud til dit publikum. Du har trods alt arbejdet meget hårdt for at opnå dine resultater og vil gerne have, at folk ved det, ikke? Et grafisk abstrakt er en meget god allieret i dette job. Din kreation vil blive vist side om side med overskriften og forfatterens navn på hjemmesiden.

I henhold til Springer-retningslinjer, “et grafisk resumé (GA) er obligatorisk for alle indsendelser", og:

Den billedlige fremstilling har til formål at tiltrække læsernes opmærksomhed. GA illustrerer en proces eller tydeliggør et specifikt aspekt af arbejdet, ideelt set en innovation/nyhedskomponent. Det grafiske abstract skal følge de samme formatretningslinjer som figurfilerne, med den undtagelse, at det ikke kræver en billedtekst. GA'en vil blive vist på onlinepublikationsstedet, men vil ikke blive vist i trykt form. GA'en kan ikke være en del af manuskriptet med betegnelsen Figures."

Springer-retningslinjer

Klik her for at begynde at bruge Mind the Graph, den grafiske abstraktmager

Jeg har hørt mange forskere beklage sig over, hvor svært det er at skabe en visuel repræsentation. Når alt kommer til alt, er vi ikke designere, og nøjagtige videnskabelige illustrationer er ikke altid lette at finde. Men du ved, det er grunden til, at vi skabte Mind the Graph, ikke? Vi ønsker at gøre det muligt for forskere at kommunikere videnskab visuelt på en iøjnefaldende måde.

Et grafisk abstrakt eksempel skabt ved hjælp af Mind the Graph-skabeloner, der er tilgængelige for vores brugere:

Hvad skal jeg vide for at lave mit grafiske abstract til Springer?

Den vigtigste information i din opgave.

Der findes et grafisk abstract, som opsummerer indholdet. Forsøg IKKE at placere alle dine data i et grafisk abstrakt. Det er en lokkedue, der skal informere om det grundlæggende og tiltrække læseren til mere information.

Mind the Graph Grafisk abstrakt skabelon
Mind the Graph Grafisk abstrakt skabelon

Læs retningslinjerne for det magasin, du vil udgive.

For alle magasiner i Springer-koncernen den retningslinjer er:

  • GA skal være 8 cm (3,15 tommer) bred x 4 cm (1,57 tommer) høj, når den printes i fuld skala (100%), og skal have billede og tekst i høj kvalitet. Sørg for, at illustrationen bevarer dette størrelsesforhold og stadig er informativ ved reduktion.

Til størrelsen 8 cm (3.15 inches) bred x 4 cm (1.57 inches) skal du indstille din kreation til 500X250 pixels eller mere. Ved Mind the graph kan du bruge op til 1500×750 pixels i det grafiske abstrakte format.

  • Figuren skal være i en af følgende filtyper: .tiff, .eps, .jpg, .bmp, .doc eller .pdf. For "rasterede" billeder (.pdf, .doc, .bmp, .jpg) skal opløsningen være mindst 300 dpi.

På Mind the Graph kan du downloade i pdf, tiff og png formater i 300 dpi (høj opløsning).

  • Inkluder en kort titel og beskrivelse (ca. 50 ord).

Ideen med et grafisk abstract er at vise dine data på en visuel måde, så fokus skal være på illustrationer, diagrammer og andre visuelle elementer. Teksten er et sekundært element, der skal hjælpe med forståelsen.

Klik her for at begynde at bruge Mind the Graph, den grafiske abstraktmager

Mønstrede og smukke illustrationer tilføjer værdi til dit arbejde.

Efter mange års forskning og resultater er det tid til at udgive. Billeder og illustrationer skal være på samme niveau som din forskning. Ellers kan det give din artikel et uprofessionelt præg.

Mind the Graph-ikonerne i galleriet er alle videnskabeligt præcise og meget smukke med et rent og moderne design. Det vil helt sikkert højne værdien af dit arbejde.

Mind the Graph Gallery
Mind the Graph Gallery

Hvordan bruger jeg Mind the Graph til at oprette min Springer?

Opret en konto, hvis du ikke har en endnu.

Det er meget nemt at Opret en konto i Mind the Graph. Vi har en gratis plan med begrænsede funktioner og vandmærkede illustrationer.

Hvis du vælger at være gratis bruger, beder vi ikke om kreditkort- eller betalingsoplysninger, og du kan være gratis bruger, så længe du vil.

Klik for at tilmelde dig nu!
Klik for at tilmelde dig nu!

Jeg anbefaler, at du starter som gratis bruger for at prøve det af, og derefter abonnerer på nyd alle funktionerne og skabe et meget professionelt grafisk abstrakt.

Gå til sektionen 'My Creations', og start en ny, eller vælg en skabelon.

Siden Mine kreationer er det sted, hvor alle dine kreationer er organiseret og vist. Klik på en af dem for at redigere eller starte en ny.

mine kreationer
Min kreationssektion på Mind the Graph.

Det er vigtigt: Hvis du er abonnent, behøver du ikke at starte fra et blankt lærred. Gå til vores galleri, og vælg din yndlingsskabelon. 

Indstil canva-størrelsen til Springer.

Forholdet mellem bredde og højde er to til en: 500x250px

Klik her for at begynde at bruge Mind the Graph, den grafiske abstraktmager

Se efter illustrationer af dit arbejdsområde.

Vi har et stort bibliotek med videnskabelige illustrationer. Søg efter navn eller kategori af illustrationer relateret til dit arbejdsområde, og vælg det bedste for dig.

Det er vigtigt: Hvis du ikke finder den illustration, du har brug for, skal du ikke bekymre dig. Abonnenter kan rekvirere nye illustrationer uden ekstra omkostninger. 

Kombiner elementerne for at skabe en historie.

Alle illustrationer fra Mind the Graph har et designmønster, så du kan blande dem og få en harmonisk kreation.

grafisk abstrakt til springer

Tilføj tekst, upload et billede, og skift baggrund.

Prøv forskellige farver, skrifttyper og skift størrelse på elementerne for at se mulige arrangementer. Du kan også uploade et fotografi eller et billede af et diagram for at fuldende dit grafiske abstrakt.

preview_163493

Vi arbejder på at gøre denne proces nem, intuitiv og sjov. Se vores vejledningsvideo med trin-for-trin af skabelsesprocessen:

Er du klar til at prøve det?

Klik her for at begynde at bruge Mind the Graph, den grafiske abstraktmager

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner