Γραφικές περιλήψεις για την Springer

Μετά από πολύ καιρό σπουδών και εργασίας σε ένα εργαστήριο, πήρατε τελικά τα δεδομένα για να δημοσιεύσετε την εργασία σας. Πόσο συναρπαστικό, σωστά;

Εάν βρίσκεστε στα τελευταία στάδια για τη δημοσίευση μιας νέας εργασίας, πιθανόν να έχετε παρατηρήσει ότι η γραφική περίληψη είναι υποχρεωτική για τη δημοσίευση σε πολλά επιστημονικά περιοδικά. Αυτό περιλαμβάνει περιοδικά πολύ δημοφιλών εκδοτών για τη δημοσίευση ερευνητικών εργασιών, όπως οι Elsevier και Springer.

Η Springer είναι εκδότης με περισσότερα από 2.900 περιοδικά σε διάφορους επιστημονικούς τομείς. Διαθέτει κατευθυντήριες γραμμές για να βοηθήσει τους επιστήμονες που ενδιαφέρονται να δημοσιεύσουν μια νέα εργασία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενότητας σχετικά με τις γραφικές περιλήψεις. Χρησιμοποίησα τις κατευθυντήριες γραμμές τους για να οργανώσω αυτό το σεμινάριο για το πώς να να δημιουργήσετε μια γραφική περίληψη για την Springer.

Γιατί πρέπει να δημιουργήσετε μια γραφική περίληψη;

Οι γραφικές περιλήψεις αποτελούν μια οπτική αναπαράσταση του κύριου σημείου της εργασίας σας, επιτρέποντας στους αναγνώστες να δουν με μια πρώτη ματιά μια περίληψη της εργασίας σας και στη συνέχεια να αποφασίσουν να τη διαβάσουν - ή όχι.

Σε έναν κόσμο όπου κανείς δεν έχει χρόνο για χάσιμο και υπάρχει ένας ωκεανός πληροφοριών, πρέπει να είστε δυναμικοί και ελκυστικοί για να προσεγγίσετε το κοινό σας. Εξάλλου, δουλέψατε πολύ σκληρά για να πετύχετε τα αποτελέσματά σας και θέλετε να το μάθει ο κόσμος, σωστά; Μια γραφική περίληψη είναι ένας πολύ καλός σύμμαχος σε αυτή τη δουλειά. Το δημιούργημά σας θα εμφανίζεται δίπλα-δίπλα με τον τίτλο και το όνομα των συγγραφέων στην αρχική σελίδα.

Σύμφωνα με το Κατευθυντήριες γραμμές της Springer, “η γραφική περίληψη (GA) είναι υποχρεωτική για όλες τις υποβολές", και:

Η εικονογραφική αναπαράσταση έχει ως στόχο να προσελκύσει την προσοχή του αναγνωστικού κοινού. Η ΓΑ απεικονίζει μια διαδικασία ή αποσαφηνίζει μια συγκεκριμένη πτυχή του έργου, ιδανικά ένα στοιχείο καινοτομίας/καινοτομίας. Η γραφική περίληψη πρέπει να ακολουθεί τις ίδιες κατευθυντήριες γραμμές μορφής με τα αρχεία εικόνων, με τη διαφορά ότι δεν απαιτείται λεζάντα. Η ΓΑ θα εμφανιστεί στο χώρο της ηλεκτρονικής δημοσίευσης, αλλά δεν θα εμφανιστεί στην έντυπη μορφή. Η ΓΑ δεν μπορεί να είναι ένα από τα χειρόγραφα που χαρακτηρίζονται ως "Figures".

Κατευθυντήριες γραμμές Springer

Κάντε κλικ εδώ για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Mind the Graph, το Graphical Abstract Maker

Έχω ακούσει πολλούς επιστήμονες να παραπονιούνται για τη δυσκολία δημιουργίας μιας οπτικής αναπαράστασης. Εξάλλου, δεν είμαστε σχεδιαστές και οι ακριβείς επιστημονικές απεικονίσεις δεν είναι πάντα εύκολο να βρεθούν. Αλλά, ξέρετε, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε το Mind the Graph, σωστά; Θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα στους επιστήμονες να επικοινωνούν την επιστήμη οπτικά με έναν εντυπωσιακό τρόπο.

Ένα γραφικό αφηρημένο παράδειγμα που δημιουργήθηκε με τη χρήση προτύπων Mind the Graph που είναι διαθέσιμα στους χρήστες μας:

Τι πρέπει να ξέρω για να δημιουργήσω τη γραφική μου περίληψη για το Springer;

Οι πιο σημαντικές πληροφορίες της εργασίας σας.

Υπάρχει μια γραφική περίληψη για τη σύνοψη του περιεχομένου. ΜΗΝ προσπαθήσετε να τοποθετήσετε όλα τα δεδομένα σας μέσα σε μια γραφική περίληψη. Είναι ένα δόλωμα, για να ενημερώσει το βασικό και να προσελκύσει τον αναγνώστη για περισσότερες πληροφορίες.

Mind the Graph Γραφικό αφηρημένο πρότυπο
Mind the Graph Γραφικό αφηρημένο πρότυπο

Διαβάστε τις οδηγίες του περιοδικού που θέλετε να δημοσιεύσετε

Για το όλα τα περιοδικά του ομίλου Springer το κατευθυντήριες γραμμές είναι:

  • Το GA πρέπει να έχει πλάτος 8 cm (3,15 ίντσες) x ύψος 4 cm (1,57 ίντσες) όταν εκτυπώνεται σε πλήρη κλίμακα (100%) και πρέπει να έχει εικόνα και κείμενο υψηλής ποιότητας. Βεβαιωθείτε ότι η απεικόνιση διατηρεί αυτή την αναλογία διαστάσεων και εξακολουθεί να είναι κατατοπιστική κατά τη σμίκρυνση.

Για το μέγεθος 8 cm (3,15 ίντσες) πλάτος x 4 cm (1,57 ίντσες) θα πρέπει να ρυθμίσετε τη δημιουργία σας σε 500X250 pixels ή περισσότερο. Στο Mind the graph μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έως και 1500×750 pixels σε μορφή γραφικής αφηρημένης εικόνας.

  • Η εικόνα πρέπει να είναι σε έναν από τους ακόλουθους τύπους αρχείων: .tiff, .eps, .jpg, .bmp, .doc ή .pdf. Για τις "ραστεροποιημένες" εικόνες (.pdf, .doc, .bmp, .jpg), η ανάλυση πρέπει να είναι τουλάχιστον 300 dpi.

Στο Mind the Graph μπορείτε να κάνετε λήψη σε pdf, tiff και png μορφές σε 300dpi (υψηλή ανάλυση).

  • Περιλάβετε έναν σύντομο τίτλο και μια σύντομη περιγραφή (περίπου 50 λέξεις).

Η ιδέα μιας γραφικής περίληψης είναι να παρουσιάσετε τα δεδομένα σας με οπτικό τρόπο, οπότε η έμφαση πρέπει να δίνεται στις απεικονίσεις, τα διαγράμματα και άλλα οπτικά στοιχεία. Το κείμενο είναι ένα δευτερεύον στοιχείο που βοηθά στην κατανόηση.

Κάντε κλικ εδώ για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Mind the Graph, το Graphical Abstract Maker

Τα σχέδια και οι όμορφες εικονογραφήσεις προσθέτουν αξία στο έργο σας.

Λοιπόν, μετά από χρόνια έρευνας και αποτελεσμάτων, ήρθε η ώρα να δημοσιεύσετε. Οι εικόνες και οι εικονογραφήσεις πρέπει να είναι στο ίδιο επίπεδο με την έρευνά σας. Διαφορετικά, μπορεί να δώσουν μια αντιεπαγγελματική εικόνα στην εργασία σας.

Τα εικονίδια Mind the Graph Gallery είναι όλα επιστημονικά ακριβή και πολύ όμορφα, με καθαρό και μοντέρνο σχεδιασμό. Σίγουρα θα ανεβάσουν την αξία της εργασίας σας.

Γκαλερί Mind the Graph
Γκαλερί Mind the Graph

Πώς να χρησιμοποιήσω το Mind the Graph για να δημιουργήσω το Springer μου;

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό αν δεν έχετε ακόμα.

Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήστε έναν λογαριασμό στο Mind the Graph. Διαθέτουμε ένα δωρεάν πακέτο με περιορισμένες δυνατότητες και εικονογραφήσεις με υδατογράφημα.

Εάν επιλέξετε να είστε δωρεάν χρήστης, δεν θα ζητήσουμε στοιχεία πιστωτικής κάρτας ή πληρωμής και μπορείτε να είστε δωρεάν χρήστης για όσο διάστημα θέλετε.

Κάντε κλικ για να εγγραφείτε τώρα!
Κάντε κλικ για να εγγραφείτε τώρα!

Σας συνιστώ να ξεκινήσετε ως δωρεάν χρήστης για να το δοκιμάσετε και στη συνέχεια να εγγραφείτε στο απολαύστε όλα τα χαρακτηριστικά και να δημιουργήσετε μια πολύ επαγγελματική γραφική περίληψη.

Πηγαίνετε στην ενότητα 'Οι δημιουργίες μου' και ξεκινήστε μια νέα ή επιλέξτε ένα πρότυπο.

Η σελίδα "Οι δημιουργίες μου" είναι το σημείο όπου οργανώνονται και εμφανίζονται όλες οι δημιουργίες σας. Κάντε κλικ σε μία από αυτές για να την επεξεργαστείτε ή να ξεκινήσετε μια νέα.

οι δημιουργίες μου
Το τμήμα των δημιουργιών μου στο Mind the Graph.

Σημαντικό: Εάν είστε συνδρομητής, δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε από έναν κενό καμβά. Μεταβείτε στη γκαλερί μας και επιλέξτε το αγαπημένο σας πρότυπο. 

Ορίστε το μέγεθος canva στο Springer.

Ο λόγος του πλάτους προς το ύψος είναι δύο προς ένα: 500x250px

Κάντε κλικ εδώ για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Mind the Graph, το Graphical Abstract Maker

Αναζητήστε απεικονίσεις του τομέα εργασίας σας.

Διαθέτουμε μια τεράστια βιβλιοθήκη επιστημονικών εικονογραφήσεων. Αναζητήστε με βάση το όνομα ή την κατηγορία των εικονογραφήσεων που σχετίζονται με τον τομέα της εργασίας σας και επιλέξτε την καλύτερη για εσάς.

Σημαντικό: Αν δεν βρείτε την εικονογράφηση που χρειάζεστε, μην ανησυχείτε. Οι συνδρομητές μπορούν να ζητούν νέες εικονογραφήσεις χωρίς επιπλέον κόστος. 

Συνδυάστε τα στοιχεία για να δημιουργήσετε μια ιστορία.

Όλες οι απεικονίσεις από το Mind the Graph έχουν ένα μοτίβο σχεδιασμού, ώστε να μπορείτε να τις συνδυάσετε και να έχετε μια αρμονική δημιουργία.

γραφική περίληψη για το springer

Προσθέστε κείμενο, ανεβάστε μια εικόνα και αλλάξτε το φόντο.

Δοκιμάστε διαφορετικά χρώματα, γραμματοσειρές και αλλάξτε το μέγεθος των στοιχείων για να δείτε πιθανές ρυθμίσεις. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε φωτογραφία ή εικόνα ενός διαγράμματος για να ολοκληρώσετε τη γραφική σας περίληψη.

preview_163493

Προσπαθούμε να κάνουμε αυτή τη διαδικασία εύκολη, διαισθητική και διασκεδαστική. Ελέγξτε το εκπαιδευτικό μας βίντεο με βήμα προς βήμα τη διαδικασία δημιουργίας:

Είστε έτοιμοι να το δοκιμάσετε;

Κάντε κλικ εδώ για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Mind the Graph, το Graphical Abstract Maker

logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα