Graafiset tiivistelmät Springerille

Pitkän opiskelu- ja laboratoriotyöskentelyajan jälkeen sait vihdoin tiedot, joiden perusteella voit julkaista artikkelisi. Eikö olekin jännittävää?

Jos olet viime vaiheessa julkaisemassa uutta artikkelia, olet luultavasti huomannut, että graafinen tiivistelmä on pakollinen useissa tieteellisissä aikakauslehdissä julkaistavaksi. Näihin kuuluvat myös erittäin suosittujen kustantajien, kuten Elsevierin ja Springerin, julkaisemat lehdet.

Springer on kustantaja, jolla on yli 2900 lehteä eri tieteenaloilla. Heillä on ohjeita, jotka auttavat uuden artikkelin julkaisemisesta kiinnostuneita tutkijoita, mukaan lukien graafisia tiivistelmiä koskeva osio. Käytin heidän ohjeitaan tämän ohjeen laatimiseen. luoda graafinen abstraktio Springerille.

Miksi sinun pitäisi luoda graafinen tiivistelmä?

Graafiset tiivistelmät ovat visuaalinen esitys työsi pääkohdasta, ja niiden avulla lukijat näkevät ensisilmäyksellä tiivistelmän työstäsi ja voivat sitten päättää, lukevatko he sen vai eivät.

Maailmassa, jossa kenelläkään ei ole aikaa tuhlattavaksi ja jossa on tarjolla valtava määrä tietoa, sinun on oltava itsevarma ja houkutteleva tavoittaaksesi yleisösi. Loppujen lopuksi olet tehnyt kovasti töitä saadaksesi tuloksesi ja haluat ihmisten tietävän siitä, eikö niin? Graafinen tiivistelmä on erittäin hyvä liittolainen tässä työssä. Luomuksesi näkyy otsikon ja kirjoittajien nimen rinnalla etusivulla.

Mukaan Springerin ohjeet, “Graafinen tiivistelmä (GA) on pakollinen kaikissa hakemuksissa.", ja:

Kuvallisen esityksen tarkoituksena on herättää lukijakunnan huomio. GA havainnollistaa prosessia tai selventää työn tiettyä näkökohtaa, mieluiten innovaatiota tai uutuutta. Graafisen tiivistelmän tulisi noudattaa samoja muotoilua koskevia ohjeita kuin kuvatiedostojen, paitsi että se ei vaadi kuvatekstiä. GA näytetään verkkojulkaisupaikassa, mutta se ei ilmesty painettuna. GA ei voi olla yksi käsikirjoituksen nimetyistä kuvioista."

Springerin ohjeet

Klikkaa tästä aloittaaksesi Mind the Graph:n, Graphical Abstract Makerin käytön.

Olen kuullut monien tutkijoiden valittavan visuaalisen esityksen luomisen vaikeudesta. Loppujen lopuksi emme ole suunnittelijoita, eikä tarkkoja tieteellisiä kuvituksia ole aina helppo löytää. Mutta eikö se olekin syy, miksi loimme Mind the Graph:n? Haluamme antaa tutkijoille mahdollisuuden viestiä tieteestä visuaalisesti ja huomiota herättävällä tavalla.

Yksi graafinen abstrakti esimerkki, joka on luotu käyttäjien käytettävissä olevien Mind the Graph-mallien avulla:

Mitä minun on tiedettävä luodakseni graafisen tiivistelmän Springerille?

Paperisi tärkeimmät tiedot.

Sisällön tiivistelmäksi on olemassa graafinen tiivistelmä. ÄLÄ yritä sisällyttää kaikkia tietojasi graafiseen tiivistelmään. Se on houkutin, jolla tiedotetaan perusasioista ja houkutellaan lukijaa hakemaan lisätietoja.

Mind the Graph Graafinen abstrakti malli
Mind the Graph Graafinen abstrakti malli

Lue haluamasi lehden ohjeet.

Osoitteessa kaikki Springer-konsernin lehdet ... ohjeet ovat:

  • GA:n on oltava 8 cm (3,15 tuumaa) leveä x 4 cm (1,57 tuumaa) korkea, kun se on tulostettu täydessä mittakaavassa (100%), ja siinä on oltava korkealaatuinen kuva ja teksti. Varmista, että kuvitus säilyttää tämän kuvasuhteen ja on edelleen informatiivinen pienennettäessä.

Jos haluat kokoa 8 cm (3,15 tuumaa) leveä x 4 cm (1,57 tuumaa), sinun on asetettava luomuksesi vähintään 500X250 pikseliin. Mielen kuvaajassa voit käyttää enintään 1500×750 pikseliä graafisessa abstraktissa muodossa.

  • Kuvion on oltava jossakin seuraavista tiedostotyypeistä: .tiff, .eps, .jpg, .bmp, .doc tai .pdf. Rasteroitujen kuvien (.pdf, .doc, .bmp, .jpg) resoluution on oltava vähintään 300 dpi.

Mind the Graph:ssä voit ladata osoitteessa pdf, tiff ja png formaatit 300 dpi:n tarkkuudella (korkea resoluutio).

  • Sisällytä lyhyt otsikko ja kuvaus (noin 50 sanaa).

Graafisen tiivistelmän ideana on esittää tiedot visuaalisella tavalla, joten painopisteen on oltava kuvissa, kaavioissa ja muissa visuaalisissa elementeissä. Teksti on toissijainen elementti, joka auttaa ymmärtämään.

Klikkaa tästä aloittaaksesi Mind the Graph:n, Graphical Abstract Makerin käytön.

Kuvioidut ja kauniit kuvitukset tuovat lisäarvoa työhösi.

No, vuosien tutkimustyön ja tulosten saamisen jälkeen on aika julkaista. Kuvien ja kuvitusten pitäisi olla samalla tasolla kuin tutkimuksesi. Muuten se voi antaa paperillesi epäammattimaisen vaikutelman.

Mind the Graph-kuvakkeiden galleria on tieteellisesti tarkka ja erittäin kaunis, ja siinä on puhdas ja moderni muotoilu. Varmasti nostaa työsi arvoa.

Mind the Graph Galleria
Mind the Graph Galleria

Miten Mind the Graph:tä käytetään Springerin luomiseen?

Luo tili, jos sinulla ei vielä ole tiliä.

On erittäin helppoa luo tili Mind the Graph:ssä. Meillä on ilmaispaketti, jossa on rajoitetut ominaisuudet ja vesileimattu kuvitus.

Jos päätät olla ilmaiskäyttäjä, emme pyydä luottokortti- tai maksutietoja, ja voit olla ilmaiskäyttäjä niin kauan kuin haluat.

Klikkaa rekisteröityäksesi nyt!
Klikkaa rekisteröityäksesi nyt!

Suosittelen, että aloitat ilmaisena käyttäjänä kokeillaksesi sitä ja sitten tilaat sen. nauti kaikista ominaisuuksista ja luoda erittäin ammattimaisen graafisen tiivistelmän.

Mene 'Omat luomukset' -osioon ja aloita uusi luomus tai valitse malli.

Omat luomukset -sivulla kaikki luomuksesi on järjestetty ja näytetty. Klikkaa jotakin niistä muokataksesi tai aloittaaksesi uuden.

luomukseni
Luomusteni osio Mind the Graph:ssä.

Tärkeää: Jos olet tilaaja, sinun ei tarvitse aloittaa tyhjästä kankaasta. Siirry galleriaamme ja valitse suosikkimallisi. 

Aseta canva-koko Springerille.

Leveyden ja korkeuden suhde on kaksi yhtä vastaan: 500x250px

Klikkaa tästä aloittaaksesi Mind the Graph:n, Graphical Abstract Makerin käytön.

Etsi kuvitusta alaltasi.

Meillä on valtava tieteellinen kuvituskirjasto. Hae alaan liittyvien kuvitusten nimellä tai luokalla ja valitse itsellesi sopivimmat.

Tärkeää: Jos et löydä tarvitsemaasi kuvitusta, älä huoli. Tilaajat voivat pyytää uusia kuvituksia ilman lisäkustannuksia. 

Yhdistä elementit tarinan luomiseksi.

Kaikissa Mind the Graph:n kuvituksissa on suunnittelumalli, joten voit sekoittaa niitä ja saada aikaan harmonisen luomuksen.

Springerin graafinen tiivistelmä

Voit lisätä tekstiä, ladata kuvan ja vaihtaa taustaa.

Kokeile eri värejä, fontteja ja muuta elementtien kokoa nähdäksesi mahdolliset järjestelyt. Voit myös ladata valokuvan tai taulukon kuvan täydentämään graafista abstraktiota.

preview_163493

Pyrimme tekemään tästä prosessista helppoa, intuitiivista ja hauskaa. Katso opetusvideomme, jossa esitellään luomisprosessi askel askeleelta:

Oletko valmis kokeilemaan sitä?

Klikkaa tästä aloittaaksesi Mind the Graph:n, Graphical Abstract Makerin käytön.

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit