Videnskab arbejder sammen med mange andre områder - som det altid bør være! I dag har vi samlet det bedste af videnskab online inden for tre forskellige områder: kunst, teknologi og kommunikation.
Og hvorfor? Fordi vi mener, at vi er nødt til at tænke på videnskab på en anden måde. Og med anderledes mener vi noget meget enkelt: Vi er nødt til at begynde at tænke på videnskab på en måde, så ikke-forskere bliver interesserede i den.

Vi forskere arbejder ikke kun for vores egen skyld. Vi arbejder for vores samfund og for at forstå universet omkring os. Så hvorfor skulle vi holde vores resultater for os selv?
Du synes måske, det er fjollet, men eksemplerne her er meget kreative måder at komme i kontakt med flere mennesker på.

Og det er den eneste grund til, at disse eksempler er blandt Top 3 best of science online!

Menneske trods alt

Bruger du noget af dagen på at tænke over, hvad din krop er lavet af? Jeg vil vædde med, at det første, du tænker på, er knogler eller et skelet. Korrekt, men hvad ellers? Fotografen Jan Kriwol og den digitale kunstner Markos Kay tænkte på noget andet: kredsløbssystemet. Klik på billedet nedenfor for at se hele deres arbejde.

Top 3: det bedste af videnskab online

360º National Geographic

Dokumentarfilm er fantastiske, ja. Men hvad med at tage dem til et helt nyt niveau? Den National Geographic producerer mange 360º videoer på YouTube for at give os - dokumentarelskere - en anderledes oplevelse. Her er en af mine favoritter.

Top 3: det bedste af videnskab online

SciBabe: god videnskab og en smule humor

Nej, videnskab er ikke noget kedelig. Faktisk er nogle forskere online for at bevise det. SciBabe er alt andet end kedelig. Med præcise videnskabelige fakta og syrede vittigheder kan alle lære seje ting fra Yvette d'EntremontB.A. i teater, B.S. i kemi og kandidatgrad i retsmedicin med fokus på biologisk kriminalistik.

Top 3: det bedste af videnskab online

 

Hvis du kan lide Vores top 3 bedste af videnskab online, tjek "Seje videnskabelige tricks til din forskning"!Top 3: det bedste af videnskab online

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner