Science works together with many other fields – as it should always be! Today we collected for you the best of science online in three different fields: art, technology and communication.
Hvorfor det? Fordi vi mener at vi må tenke på vitenskap på en annen måte. Og med annerledes mener vi noe veldig enkelt: Vi må begynne å tenke på vitenskap på en måte som gjør at også ikke-forskere fatter interesse for den.

Vi forskere arbeider ikke bare for våre egne formål. Vi arbeider for samfunnet og for å forstå universet rundt oss. Så hvorfor skal vi holde funnene våre for oss selv?
Du synes kanskje det er dumt, men disse eksemplene er svært kreative måter å henvende seg til flere mennesker på.

And that’s the only reason why these examples are out Top 3 best of science online!

Tross alt et menneske

Tenker du noen gang i løpet av dagen på hva kroppen din er laget av? Jeg vedder på at det første du tenker på er bein eller et skjelett. Det stemmer, men hva mer? Fotografen Jan Kriwol og den digitale kunstneren Markos Kay tenkte på noe annet: sirkulasjonssystemet. Klikk på bildet nedenfor for å se hele arbeidet deres.

Topp 3: det beste av vitenskap på nettet

360º National Geographic

Dokumentarfilmer er fantastiske, ja. Men hva med å ta dem til et helt nytt nivå? Den National Geographic is producing many 360º videos on YouTube to provide a different experience to us – documentary lovers. Here is one of my favorites.

Topp 3: det beste av vitenskap på nettet

SciBabe: god vitenskap og litt humor

Nei, vitenskap er ikke noe kjedelig. Noen forskere er faktisk på nettet for å bevise det. SciBabe er alt annet enn teit. Med nøyaktige vitenskapsfakta og syrlige vitser kan hvem som helst lære kule ting fra Yvette d’EntremontB.A. i teater, B.S. i kjemi og mastergrad i rettsmedisin med fokus på biologisk kriminalistikk.

Topp 3: det beste av vitenskap på nettet

 

If you like our Top 3 best of science online, check out “Kule vitenskapelige triks for forskningen din“!Topp 3: det beste av vitenskap på nettet

logo-abonnement

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Eksklusivt innhold av høy kvalitet om effektiv visuell
kommunikasjon innen vitenskap.

- Eksklusiv guide
- Tips om design
- Vitenskapelige nyheter og trender
- Veiledninger og maler