Știință lucrează împreună cu multe alte domenii - așa cum ar trebui să fie întotdeauna! Astăzi am adunat pentru dumneavoastră cele mai bune științe online din trei domenii diferite: artă, tehnologie și comunicare.
De ce? Pentru că noi credem că trebuie să ne gândim la știință într-un mod diferit. Și prin "diferit" înțelegem ceva foarte simplu: trebuie să începem să ne gândim la știință în așa fel încât cei care nu sunt oameni de știință să fie interesați de ea.

Noi, oamenii de știință, nu lucrăm doar în scopul nostru. Lucrăm pentru societatea noastră și pentru a înțelege universul din jurul nostru. Așadar, de ce ar trebui să ne păstrăm descoperirile pentru noi înșine?
S-ar putea să vi se pară o prostie, dar aceste exemple de aici sunt modalități foarte creative de a aborda mai multe persoane.

Și acesta este singurul motiv pentru care aceste exemple se află în Top 3 cele mai bune din știința online!

Uman până la urmă

Petreceți vreun moment al zilei gândindu-vă din ce este făcut corpul dumneavoastră? Pun pariu că primul lucru care vă vine în minte sunt oasele sau un schelet. Corect, dar ce altceva? Fotograful Jan Kriwol și artistul digital Markos Kay s-au gândit la altceva: sistemul circulator. Faceți clic pe imaginea de mai jos pentru a vedea întreaga lor activitate.

Top 3: cele mai bune științe online

360º National Geographic

Documentarele sunt minunate, da. Dar ce-ar fi să le ducem la un nou nivel? Site-ul National Geographic produce multe filme de 360º videoclipuri pe YouTube pentru a ne oferi o experiență diferită nouă - iubitorilor de documentare. Iată unul dintre preferatele mele.

Top 3: cele mai bune științe online

SciBabe: știință bună și un pic de umor

Nu, știința nu este ceva plictisitor. De fapt, unii oameni de știință sunt online pentru a demonstra acest lucru. SciBabe este totul, dar nu e deloc jalnic. Cu fapte științifice exacte și glume acide, oricine poate învăța lucruri interesante din Yvette d'Entremont, licență în teatru, licență în chimie și master în științe criminalistice, cu specializare în criminalistică biologică.

Top 3: cele mai bune științe online

 

Dacă vă place Top 3 al nostru cele mai bune științe online, consultați "Trucuri științifice interesante pentru cercetarea ta"!Top 3: cele mai bune științe online

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane