Този видео урок ви показва как да създадете инфографика в Mind the Graph. Шаблоните за инфографики на нашите потребители, така че да не им се налага да започват от празно платно. Е най-добрият начин да спестите време и да създадете нещо, което привлича вниманието.

Научете от видео урока по-долу как да създадете инфографика в Mind the Graph. Темата на седмицата е "карта".

Видео урок за това как да създадете атрактивна инфографика с научни илюстрации на Mind the Graph, създател на инфографики за учени и преподаватели. Превръщаме учените в дизайнери, за да повишим тяхната въздействие!

Използването на инструмента за създаване на инфографики е много лесно, както можете да видите в нашия видео урок.

Изберете най-добрите илюстрации от вашата област, променете цветовете и фона и създайте уникална и красива инфографика. Във видео урока има визуални съвети, които ще ви помогнат да използвате цветове, илюстрации и диаграми, за да превърнете данните си във визуални материали, които разказват ясна история.

Ако сте абонат, просто отидете в нашата галерия и изберете най-подходящия за вас шаблон, кликнете върху него и започнете да създавате инфографиката си. Също така можете да изберете шаблон в работното си пространство. По този начин можете да изпробвате различни стилове и да изберете любимия си. Ако не сте абонат, можете да използвате шаблоните като вдъхновение за вашето творение или да инвестирате няколко долара за да имате достъп до всички функции на графиката.

Mind the Graph е онлайн платформа за създаване на научни инфографики, презентации и графични резюмета. Научете как да използвате различните илюстрации във вашето графично резюме.

За да видите още красиви шаблони: https://mindthegraph.com/templates/

За да започнете да използвате Mind the Graph безплатно: https://mindthegraph.com/

За да научите как се прави инфографика: https://goo.gl/MYBmRd.

абонамент за лого

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ексклузивно висококачествено съдържание за ефективни визуални
комуникация в областта на науката.

- Ексклузивно ръководство
- Съвети за дизайн
- Научни новини и тенденции
- Уроци и шаблони