Както вероятно вече знаете, ние разполагаме с най-голямата библиотека с точни научни илюстрации. Вече разполагаме с над осем хиляди научни илюстрации и каутинги. Но знаете ли, че всяка илюстрация има шест различни версии, които можете да използвате?

Capture4

Освен това можете да го промените и да използвате желания от вас цвят.

Преглед_118328

Това е важен инструмент за създаване на йерархия в творенията ви. Можете да използвате повече от една илюстрация в графичното си резюме, но е важно да знаете кое е основното ви изображение. За да знаете това, първо трябва да знаете какъв е основният ви въпрос. Вече обясних това в друга статия:

Значението на различните стилове

За нас е много важно нашите потребители да могат да се възползват максимално от нашите функции. По този начин вашето графично резюме ще изглежда много професионално и уникално. Освен нашите уроци, достъпни в блога, имаме канал в YouTube с видео уроци и съвети. Можем да гледаме видеоклиповете за йерархията, за да разберем по-добре как да използваме илюстрациите, за да създадем организиран поток и да привлечем вниманието на аудиторията си.

https://www.youtube.com/watch?v=vpPH26E3fgQ

Така че, ако сте готови да опитате, можете да започнете сега безплатно! Можете също така да ни изпратите своето творение, за да видим как нашите потребители се наслаждават на Mind the Graph.

И накрая, но не на последно място, винаги сме отворени да се свържем с вас! Не се колебайте да се свържете с нас и да изпратите обратната си връзка: contact@mindthegraph.com

абонамент за лого

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ексклузивно висококачествено съдържание за ефективни визуални
комуникация в областта на науката.

- Ексклузивно ръководство
- Съвети за дизайн
- Научни новини и тенденции
- Уроци и шаблони