Trenutno lahko rečemo, da se o vitaminu D veliko razpravlja, kajne? Veliko se govori o povezavi z novim koronavirusom. Vendar pa je dejstvo, da moramo vsi vzdrževati dobro raven vitamina D v telesu.
Kako bi lahko te informacije posredovali na drug način? V nadaljevanju smo pripravili infografiko o koristih vitamina D in o tem, kako ga ohraniti na visoki ravni.

Vitamin D

Za ta grafični izvleček smo se odločili, da bi učinkoviteje posredovali najpomembnejše informacije o vsebnosti vitamina D v telesu. Super, kajne? To infografiko smo ustvarili iz pripravljenih predlog na naši platformi.

Uporaba grafične abstraktne predloge je zelo preprosta. Če ste naročnik, samo Pojdite v našo galerijo in izberite najboljšo predlogo, kliknite nanjo in začnite ustvarjati infografiko. Predlogo lahko izberete tudi znotraj delovnega prostora. Tako lahko preizkusite različne sloge in izberete najljubšega. Če niste naročnik, lahko predloge uporabite kot navdih za svoje ustvarjanje ali pa vložite nekaj dolarjev za dostop do vseh funkcij grafa.

Torej, V spodnjem videoposnetku se naučite, kako v programu Mind The Graph ustvariti grafični izvleček o vitaminu D. 

Ta videoposnetek prikazuje, kako lahko ustvarite znanstveno grafično abstrakcijo v mislih z grafom. Ne bo vam treba začeti od začetka. Tako boste lažje ustvarili nekaj bleščečega in zanimivega za sporočanje svojih raziskav ter pri tem porabili manj časa. Znanstvenike spreminjamo v oblikovalce in tako povečujemo njihov vpliv!

Ideja platforme je torej, da ste lahko popolnoma samostojni in tako bolje predstavite svoje raziskave. Tako bo vsak centimeter slike vseboval potrebne informacije.

 

Mind the Graph je spletna platforma za ustvarjanje znanstvenih infografik, predstavitev in grafičnih povzetkov. Izvedite več o uporabi platforme za obveščanje o svojih znanstvenih raziskavah.

 

logotip-odjava

Naročite se na naše novice

Ekskluzivna visokokakovostna vsebina o učinkovitih vizualnih
komuniciranje v znanosti.

- Ekskluzivni vodnik
- Nasveti za oblikovanje
- Znanstvene novice in trendi
- Učni listi in predloge