I øjeblikket kan vi sige, at D-vitamin bliver debatteret meget, ikke? Der tales meget om forholdet til det nye coronavirus. Men det er et faktum, at vi alle har brug for at opretholde gode niveauer af D-vitamin i vores krop.
Hvad med at kommunikere denne information på en anden måde? Nedenfor har vi lavet en infografik om fordelene ved D-vitamin, og hvordan man holder det på et højt niveau.

D-vitamin

Vi valgte dette grafiske abstrakt for mere effektivt at kommunikere de vigtigste pointer om niveauerne af D-vitamin i vores krop. Sejt, ikke? Vi skabte denne infografik ud fra færdige skabeloner på vores platform.

Det er meget enkelt at bruge en grafisk abstrakt skabelon. Hvis du er abonnent, skal du bare Gå til vores galleri og vælg den bedste skabelon til dig, klik på den, og begynd at lave din infografik. Du kan også vælge en skabelon i dit arbejdsområde. På den måde kan du prøve forskellige stilarter og vælge din favorit. Hvis du ikke er abonnent, kan du bruge skabelonerne som inspiration til din kreation eller investere et par dollars. for at få adgang til alle grafens funktioner.

Så.., Lær i denne video, hvordan du laver et grafisk abstract om D-vitamin i Mind The Graph. 

Denne tutorial-video viser, hvordan du kan lave et videnskabeligt grafisk abstrakt med grafen i tankerne. Du behøver ikke at starte helt fra bunden. Dermed bliver det lettere at skabe noget prangende og interessant til at kommunikere din forskning og bruge mindre tid. Vi gør forskere til designere for at øge deres gennemslagskraft!

Derfor er ideen med platformen, at du kan få total autonomi til bedre at kunne kommunikere din forskning. Således vil hver tomme af billedet have den nødvendige information.

 

Mind the Graph er en online platform til at skabe videnskabelige infografikker, præsentationer og grafiske abstracts. Læs mere om, hvordan du bruger platformen til at kommunikere din videnskabelige forskning.

 

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner