Momenteel kunnen we zeggen dat er veel discussie is over vitamine D, toch? Er wordt veel gesproken over het verband met het nieuwe coronavirus. Het is echter een feit dat we allemaal een goed vitamine D-niveau in ons lichaam moeten handhaven.
Hoe zit het met het communiceren van deze informatie op een andere manier? Hieronder hebben we een infographic gemaakt over de voordelen van vitamine D en hoe je het op een hoog niveau kunt houden.

Vitamine D

We hebben voor deze grafische samenvatting gekozen om de belangrijkste punten over de niveaus van vitamine D in ons lichaam efficiënter over te brengen. Cool, toch? We hebben deze infographic gemaakt aan de hand van kant-en-klare sjablonen op ons platform.

Het is heel eenvoudig om een grafisch abstract sjabloon te gebruiken. Als u een abonnee bent hoeft u alleen maar ga naar onze galerij en kies de beste sjabloon voor u, klik erop en begin met het maken van uw infographic. U kunt ook een sjabloon selecteren in uw werkruimte. Zo kunt u verschillende stijlen uitproberen en uw favoriet selecteren. Als u geen abonnee bent, kunt u de sjablonen gebruiken als inspiratie voor uw creatie of een paar dollar investeren. om toegang te krijgen tot alle grafiekfuncties.

Dus, Leer in deze video tutorial hieronder hoe je een grafische samenvatting over Vitamine D maakt in Mind The Graph. 

Deze instructievideo laat zien hoe je in gedachten een wetenschappelijke grafische samenvatting kunt maken. U hoeft niet vanaf nul te beginnen. Zo wordt het gemakkelijker om iets flitsends en interessants te maken om uw onderzoek te communiceren, terwijl u minder tijd kwijt bent. Wij veranderen wetenschappers in ontwerpers om hun impact te vergroten!

Het idee van het platform is dan ook dat u volledige autonomie heeft om uw onderzoek beter te kunnen communiceren. Zo zal elke centimeter van het beeld de nodige informatie bevatten.

 

Mind the Graph is een online platform voor het maken van wetenschappelijke infographics, presentaties en grafische samenvattingen. Lees meer over het gebruik van het platform om uw wetenschappelijk onderzoek te communiceren.

 

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen