Tällä hetkellä voimme sanoa, että D-vitamiinista keskustellaan paljon, eikö niin? Paljon puhutaan yhteydestä uuteen koronavirukseen. On kuitenkin tosiasia, että meidän kaikkien on säilytettävä hyvä D-vitamiinitaso kehossamme.
Entä jos tämä tieto välitettäisiin toisella tavalla? Alla on infograafi D-vitamiinin hyödyistä ja siitä, miten D-vitamiinitaso voidaan pitää korkeana.

D-vitamiini

Valitsimme tämän graafisen tiivistelmän, jotta voimme tehokkaammin välittää tärkeimmät tiedot elimistömme D-vitamiinitasoista. Eikö olekin siistiä? Loimme tämän infograafin alustamme valmiista malleista.

Graafisen abstraktin mallin käyttäminen on hyvin yksinkertaista. Jos olet tilaaja vain siirry galleriaamme ja valitse itsellesi sopivin malli, napsauta sitä ja aloita infografiikkasi luominen. Voit myös valita mallin työtilan sisällä. Näin voit kokeilla eri tyylejä ja valita suosikkisi. Jos et ole tilaaja, voit käyttää malleja inspiraationa luomiseen tai sijoittaa muutaman dollarin. jotta voit käyttää kaikkia kuvaajan ominaisuuksia.

Niinpä, Opi tässä alla olevassa video-oppaassa, miten luodaan D-vitamiinia koskeva graafinen tiivistelmä Mind The Graph -ohjelmassa. 

Tämä opetusvideo näyttää, miten voit luoda tieteellisen graafisen abstraktin mielessään kuvaajan. Sinun ei tarvitse aloittaa tyhjästä. Näin on helpompi luoda jotain näyttävää ja mielenkiintoista tutkimustulosten välittämiseen, ja siihen kuluu vähemmän aikaa. Teemme tutkijoista suunnittelijoita, jotta heidän vaikutuksensa lisääntyisi!

Alustan ideana on siis se, että sinulla on täysi itsenäisyys, jotta voit tiedottaa tutkimuksestasi paremmin. Näin ollen kuvan jokaisella sentillä on tarvittavat tiedot.

 

Mind the Graph on verkkoalusta tieteellisten infografiikkojen, esitysten ja graafisten tiivistelmien luomiseen. Lue lisää alustan käyttämisestä tieteellisen tutkimuksesi viestimiseen.

 

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit