Mind the Graph je zmogljiva in uporabniku prijazna platforma, ki omogoča enostavno ustvarjanje osupljivih znanstvenih ilustracij in grafičnih povzetkov. Platforma se nenehno razvija, saj se ji ves čas dodajajo nove funkcije in orodja.

Zato smo se povezali s podjetjem Cactus Communications in v naš delovni prostor vnesli neverjetne nove funkcije, ki zagotavljajo popolnoma novo izkušnjo in še bolj dosledne vizualne dostave. Znanstveniki, doktorski študenti in vsi drugi strokovnjaki, povezani z znanostjo, lahko zdaj v nekaj minutah s še večjo lahkoto in natančnostjo ustvarijo profesionalno oblikovane znanstvene predloge.

V tem članku si bomo podrobneje ogledali nekaj naših najnovejših nadgradenj, ki smo jih izdali, in kako lahko z njimi vaše vizualne vsebine postanejo še močnejše in lepše.

Nova zaloga ikon

Ena od najnovejših posodobitev programa Mind the Graph je bila dodana nova zaloga ikon. Z več kot 6 600 novimi možnostmi je iskanje idealne ikone za vaše potrebe zdaj preprostejše kot kdaj koli prej. Nova zaloga ikon vam je na voljo, ne glede na to, ali potrebujete ikono za ponazoritev določene znanstvene ideje ali pa želite preprosto vizualno popestriti svoje slike.

Puščice in dinamične črte

Tudi orodje za puščice in dinamične črte je v Mind the Graph izboljšano, kar je še ena pomembna novost. Sedaj lahko učinkoviteje povezujete elemente in ustvarjate logične in privlačne vizualne tokove ter infografike in druge oblike. Zaradi možnosti spreminjanja velikosti, oblike in barve črt in puščic je zdaj lažje izstopati kot kdaj koli prej.

Samodejni seznami in tabele

Zdaj je na voljo tudi samodejno orodje za sezname in tabele. S tem orodjem lahko hitro in enostavno sestavite sezname in tabele, kar vam bo prihranilo čas in trud. Podatke lahko oblikujete in formatirate po svojih potrebah, tako da bodo vaše grafike videti uglajeno in profesionalno.

Možnosti po meri za novo besedilo

S temi novimi možnostmi prilagajanja besedila poudarite, izpostavite in ustrezno predstavite informacije. Spreminjate lahko velikost in slog pisave ter oblikovanje, kot so krepki tisk, poševni tisk, podčrtavanje, eksponentno število in razmik med vrsticami. S temi dodatnimi možnostmi je prilagajanje besedila in zagotavljanje, da je videti točno tako, kot želite, zdaj enostavnejše kot kdaj koli prej.

Novi modeli grafikonov

Med novimi vrstami grafikonov, vključenimi v program Mind the Graph, so vodoravni stolpčni grafikon, zloženi vodoravni stolpčni grafikon, polkrožni grafikon in krožni grafikon. Z uporabo teh novih modelov grafov je izražanje zahtevnih znanstvenih idej in prikazovanje podatkov veliko lažje kot kdaj koli prej.

Prikažite preglednost svojih podatkov z orodjem vrstice napak

Kot strokovnjaki na področju znanosti vemo, da je preglednost podatkov ključnega pomena. Poleg novih modelov grafikonov smo vključili tudi funkcijo vrstice napak, ki jo lahko uporabite za prikaz spremenljivosti podatkov in tudi za prikaz napake ali negotovosti v poročani meritvi.

Vsa nova orodja in funkcije lahko brezplačno preizkusite že zdaj.

Platforma Mind the Graph je močan in enostaven za uporabo ter je vsak dan boljši in boljši. Zaradi nenehnega dodajanja novih funkcij in orodij izdelava neverjetnih znanstvenih grafik in grafičnih izvlečkov še nikoli ni bila enostavnejša. Vsa nova orodja in funkcije lahko brezplačno preizkusite tako, da se naročite na 7-dnevni brezplačni preizkus. Delovni prostor vas že čaka!

ilustracije-banner
logotip-odjava

Naročite se na naše novice

Ekskluzivna visokokakovostna vsebina o učinkovitih vizualnih
komuniciranje v znanosti.

- Ekskluzivni vodnik
- Nasveti za oblikovanje
- Znanstvene novice in trendi
- Učni listi in predloge