Mind the Graph is een krachtig en gebruiksvriendelijk platform waarmee je eenvoudig verbluffende wetenschappelijke illustraties en grafische samenvattingen kunt maken. Het platform is voortdurend in ontwikkeling en er worden voortdurend nieuwe functies en tools toegevoegd.

Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Cactus Communications om verbazingwekkende nieuwe functies naar onze werkruimte te brengen, die zorgen voor een geheel nieuwe ervaring en nog consistentere visuele leveringen. Wetenschappers, promovendi en alle andere wetenschapsgerelateerde experts kunnen nu in slechts een paar minuten met nog meer gemak en precisie professioneel ogende wetenschappelijke ontwerpen maken.

In dit blogartikel gaan we dieper in op enkele van onze meest recent uitgebrachte upgrades en hoe ze uw visuals nog krachtiger en mooier kunnen maken.

Nieuwe voorraad iconen

Een nieuwe voorraad iconen is toegevoegd aan Mind the Graph als een van de meest recente updates. Met meer dan 6.600 nieuwe opties is het vinden van het ideale icoon voor jouw behoeften nu eenvoudiger dan ooit. Of je nu een icoon nodig hebt om een bepaald wetenschappelijk idee te illustreren of gewoon om je afbeeldingen visueel op te leuken, met de nieuwe voorraad iconen zit je goed.

Pijlen en dynamische lijnen

Het gereedschap voor pijlen en dynamische lijnen is ook verbeterd in Mind the Graph, wat nog een belangrijke ontwikkeling is. Je kunt nu items efficiënter koppelen en verbinden, waardoor je logische en opvallende visuele stromen en infographics kunt maken, naast andere ontwerpen. Opvallen is nu gemakkelijker dan ooit dankzij de mogelijkheid om de grootte, vorm en kleur van je lijnen en pijlen te veranderen.

Automatische lijsten en tabellen

Een automatisch hulpmiddel voor lijsten en tabellen is nu ook beschikbaar. Met deze tool kunt u snel en gemakkelijk lijsten en tabellen maken, wat u tijd en moeite zal besparen. Uw gegevens kunnen worden gestyled en opgemaakt volgens uw behoeften, zodat uw afbeeldingen er gepolijst en professioneel uitzien.

Nieuwe aangepaste tekstopties

Benadruk, markeer en geef informatie goed weer met deze gloednieuwe tekstaanpassingsopties. U kunt lettergrootte en -stijl wijzigen, evenals opmaak zoals vet, cursief, onderstrepen, exponentieel getal en regelafstand. Met deze extra opties is het aanpassen van uw tekst en ervoor zorgen dat deze er precies zo uitziet als u wilt, nu eenvoudiger dan ooit.

Nieuwe kaartmodellen

Het horizontale staafdiagram, het gestapelde horizontale staafdiagram, het semi-donutdiagram en het cirkeldiagram behoren tot de nieuwe diagramtypes in Mind the Graph. Het gebruik van deze nieuwe grafiekmodellen maakt het veel gemakkelijker dan ooit om moeilijke wetenschappelijke ideeën uit te drukken en gegevens weer te geven.

Toon de transparantie van uw gegevens met de foutbalk-tool

Als wetenschappelijke professionals weten we dat de transparantie van gegevens cruciaal is. Naast de nieuwe grafiekmodellen hebben we ook de foutbalkfunctie opgenomen, die u kunt gebruiken om de variabiliteit van gegevens weer te geven en ook om de fout of onzekerheid in een gerapporteerde meting aan te geven.

U kunt alle nieuwe tools en functies nu gratis uitproberen

Het platform Mind the Graph is sterk en gemakkelijk te gebruiken, en het wordt elke dag beter en beter. Het maken van verbazingwekkende wetenschappelijke grafieken en grafische samenvattingen is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij de voortdurende toevoeging van nieuwe functies en hulpmiddelen. U kunt alle nieuwe hulpmiddelen en functies gratis uitproberen door u te abonneren op een gratis proefperiode van 7 dagen. De werkruimte wacht op u!

illustraties-banner
logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen