Mind the Graph é uma plataforma com milhares de ilustrações científicas que permite criar resumos gráficos, infográficos e cartazes. Daarnaast kunt u dia's voor presentaties maken met onbegrensde dia's voor uw presentaties, presentaties of seminars in het laboratorium. Mind the Graph is een hulpmiddel om de wetenschappelijke communicatie te verbeteren. We zijn erg blij als onze gebruikers hun werk presenteren op wetenschappelijke congressen met behulp van ons platform.

Eu escrevi sobre como fazer apresentação científica aqui . Maar in deze post wil ik me concentreren op de presentatie, omdat hij een geweldige upgrade heeft. Het was nu veel gemakkelijker om je gegevens te schrijven en te presenteren!

O que é novo

Você pode duplicar um slide or criar um novo a partir de uma tela em branco. Deze hulpmiddelen waren ook beschikbaar in de vorige versie, maar werden bijgewerkt en verbeterd.

Você pode visualizar melhor seu conjunto de slides e colocar zoom nele.

 

Além disso, agora você pode nomear sua apresentação.

 

Maar de grootste vreugde is de mogelijkheid om de eigen creatie direct te presenteren op het platform Mind the Graph. Indien gewenst kunt u ook een .pdf of .png downloaden. No entanto, apresentar usando o Mind the Graph está agora a um clique de distância.

 

Voorbeelden van presentatiedia's gemaakt op Mind the Graph.

 Het is altijd beter om je gegevens uit te beelden met een goed georganiseerde dia. Afbeeldingen zijn een krachtig middel om mensen te helpen hun werk duidelijk te begrijpen. Hiernaast kunt u de dia's met de illustraties van de foto's en de foto's met de foto's bekijken. Você pode fazer upload de suas próprias imagens para cuidar do gráfico e usá-las combinadas com as ilustrações. Kijk hoe helder en goed het eindresultaat was:

presentatie

presentatie2

presentatie3

Modelos

Fornecemos verschillende modellen zodat onze gebruikers niet hoeven te komen met een zwarte telefoon. We weten dat het vaak niet gemakkelijk is om illustraties, tekst en kern te combineren. Maar het arranjo is heel belangrijk voor het maken van professionele presentaties en cv's. Os usuários gratuitos podem visualizar os modelos maar ze worden niet bewerkt. Als u een gratis gebruiker bent, kunt u de template gebruiken als inspiratiebron voor uw creatie of uw plan vernieuwen om toegang te krijgen tot alle bronnen van Mind the Graph. Os assinantes podem usar quantos modelos quiserem e o preço começa em 9,00 USD.

get_update

Hoe maak je een diavoorstelling met Mind the Graph?

Criar vários slides é um recurso disponível apenas para assinantes . Als u nog steeds geen fan bent van Mind the graph, kunt u nu komen... apenas 9USD . A conta premium possui recursos ilimitados, portanto, além de criar slides de apresentação científica, você também pode criar resumos gráficos ilimitados, solicitar novas ilustrações científicas sem custo extra e assim por diante. Hier kunt u meer voordelen zien. 

cuidado com o gráfico ilustrações científicas

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen