Cactus Communications (CACTUS), o companie de tehnologie care accelerează științific de avansare, a anunțat astăzi achiziționarea Mind the Graph, o platformă SaaS cu "cea mai mare galerie de ilustrații cu acuratețe științifică din lume". Această achiziție tehnologică va permite CACTUS pentru a oferi servicii automatizate, DIY știință cifre și științifice bazate pe inteligență artificială comunicare soluții pentru comunitatea de cercetători, academic edituri și industria științelor vieții. 

Această achiziție va aduce direct se concentrează pe divizia de afaceri a CACTUS, și anume, marca Impact Science, care oferă soluții pentru știință. diseminare și cercetare angajamentul cu colegii, publicul și factorii de decizie politică. Această investiție strategică va ajuta Impact Science să se extindă mai rapid, oferind o soluție automatizată de bricolaj care poate ajuta clienții să creeze cifre științifice exacte și să îmbunătățească raza de acțiune a cercetării lor. 

"Sunt încântat de această achiziție, deoarece se aliniază perfect cu viziunea CACTUS de a permite progresul științific prin intermediul tehnologiei. Având în vedere că în fiecare an se publică atât de multe lucrări de cercetare, a devenit tot mai dificil să captezi atenția cititorului. Cercetătorii trebuie să cureze conținutul în forme alternative de comunicare științifică (de exemplu, postere, infografice, grafică abstracte) care sunt mai atractive și pot crea un impact de lungă durată. Credem că această achiziție ne va ajuta să satisfacem cerințele în schimbare ale natura a cererilor clienților prin intermediul soluțiilor bazate pe inteligență artificială ale Mind the Graph. În plus, acest lucru ne va permite să oferim produse care să completeze ofertele noastre de servicii. Vom continua aceste achiziții strategice pentru a ne extinde ofertele tehnologice pentru a răspunde în mod adecvat nevoilor de global clienți din mediul academic și din industria științelor vieții", a declarat Abhishek Goel, CEO și co-fondator, CACTUS

Înființată în 2016 de un cercetător în domeniul farmacologiei și un designer, această întreprindere tehnologică a devenit în mai puțin de șapte ani principala platformă de infografice pentru comunicarea științifică. Fabricio Pamplona, co-fondator, Mind the Grafic, a comentat: "Acest parteneriat va ajuta Mind the Graph să se dezvolte mai rapid și să ajungă la un număr mult mai mare de clienți, deoarece va beneficia de înțelegerea industriei de către CACTUS și de prezența sa semnificativă în mai multe zone geografice."

Nishchay Shah, CTO, CACTUS, un motor cheie al viziunii tehnologice a CACTUS, a cărui echipă este responsabilă de supravegherea integrării tehnice a echipei și a ofertelor platformei nou achiziționate cu ofertele tehnologice existente ale CACTUS, a declarat: "Produsele și tehnologiile Mind the Graph se potrivesc bine cu viziunea noastră de a împuternici industria cu produse bazate pe inteligență artificială. Suntem încântați să dezvoltăm în continuare soluțiile AI existente pentru a oferi cea mai bună valoare clienților noștri la nivel global."

CACTUS este hotărâtă să își extindă ofertele tehnologice pentru a deservi comunitatea globală de cercetători, editurile academice și industria științelor vieții. Un alt pas recent făcut de CACTUS, bazat pe tehnologie, este achiziția companiei UNSILO, o companie de inteligență artificială (AI) și de procesare a limbajului natural (NLP) cu sediul în Danemarca, specializată în analiza textelor, lingvistică și știința datelor. CACTUS a investit, de asemenea, în Scholarcy, o companie tehnologică care aplică învățarea automată pentru a extrage date structurate și rezumate de cunoștințe din conținutul academic. În plus, CACTUS deține o participație considerabilă în Kudos, o platformă premiată de urmărire a rețelelor și a comunicațiilor cu ajutorul analizei AI pentru accelerarea impactului cercetării. CACTUS este angajată în progresul științei prin diversele sale afaceri și investiții în start-up-uri care lucrează în această direcție și își propune să continue să creeze mai multe astfel de asociații.

Pentru a afla mai multe despre CACTUS, vizitați www.cactusglobal.com

Despre Cactus Communications

Fondată în 2002, Cactus Communications (cactusglobal.com) este o companie de tehnologie care accelerează progresul științific. CACTUS rezolvă probleme pentru cercetători, universități, edituri, societăți academice și organizații din domeniul științelor vieții prin intermediul unor produse și servicii inovatoare dezvoltate sub mărcile Editage, Cactus Life Sciences, Researcher.Life, Impact Science, UNSILO, Paperpal și Cactus Labs. CACTUS are birouri în Princeton, Londra, Aarhus, Singapore, Beijing, Shanghai, Seul, Tokyo și Mumbai; o forță de muncă globală de peste 3.000 de experți; și clienți din peste 190 de țări. CACTUS este considerat un pionier în ceea ce privește cele mai bune practici la locul de muncă și a fost clasat în mod constant în ultimii ani ca fiind un loc de muncă excelent. 

Despre Mind the Graph 

Mind the Graph este o platformă SAAS care le permite utilizatorilor să creeze figuri științifice frumoase și eficiente. A fost fondată prin eforturile comune ale unui cercetător în domeniul științelor vieții și ale unui designer grafic. Obiectivul platformei este de a crea produse care să le dea putere oamenilor de știință, încurajând conceperea de infografice de impact de înaltă calitate cu ilustrații preasamblate și corecte din punct de vedere științific, disponibile pe o platformă online. Platforma oferă, de asemenea, servicii de design pentru companiile farmaceutice și de sănătate, contribuind la îmbunătățirea înțelegerii și adoptării produselor de sănătate.

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane