Cactus Communications (CACTUS), μια εταιρεία τεχνολογίας που επιταχύνει επιστημονικό advancement, ανακοίνωσε σήμερα την εξαγορά της Mind the Graph, μια πλατφόρμα SaaS με τη "μεγαλύτερη γκαλερί επιστημονικά ακριβών εικονογραφήσεων στον κόσμο". Αυτή η τεχνολογική εξαγορά θα επιτρέψει CACTUS για την παροχή αυτοματοποιημένων, DIY επιστήμη στοιχεία και επιστημονική τεχνολογία με τεχνητή νοημοσύνη επικοινωνία λύσεις στην κοινότητα των ερευνητών, ακαδημαϊκό εκδότες και τη βιομηχανία βιοεπιστημών. 

Η εξαγορά αυτή θα φέρει άμεση εστίαση στο επιχειρηματικό τμήμα της CACTUS, δηλαδή στο εμπορικό σήμα της Impact Science, το οποίο προσφέρει λύσεις για την επιστήμη διάδοση και έρευνα εμπλοκή με ομοτίμους, το κοινό και τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής. Αυτή η στρατηγική επένδυση θα βοηθήσει την Impact Science να επεκταθεί ταχύτερα, παρέχοντας μια αυτοματοποιημένη λύση DIY που μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες να δημιουργήσουν ακριβή επιστημονικά στοιχεία και να βελτιώσουν την εμβέλεια της έρευνάς τους. 

"Είμαι ενθουσιασμένος με αυτή την εξαγορά, καθώς ευθυγραμμίζεται απόλυτα με το όραμα της CACTUS να επιτρέπει την επιστημονική πρόοδο μέσω της τεχνολογίας. Με τόσες πολλές ερευνητικές εργασίες που δημοσιεύονται κάθε χρόνο, έχει γίνει πιο δύσκολο να τραβήξει κανείς την προσοχή του αναγνώστη. Οι ερευνητές πρέπει να επιμεληθούν το περιεχόμενο σε εναλλακτικές μορφές επιστημονική επικοινωνία (π.χ. αφίσες, infographics, γραφικό περιλήψεις) που είναι πιο ελκυστικές και μπορούν να δημιουργήσουν μακροχρόνιο αντίκτυπο. Πιστεύουμε ότι αυτή η εξαγορά θα μας βοηθήσει να ικανοποιήσουμε τις μεταβαλλόμενες φύση των απαιτήσεων των πελατών μέσω των λύσεων τεχνητής νοημοσύνης της Mind the Graph. Επιπλέον, αυτό θα μας επιτρέψει να παρέχουμε προσφορές προϊόντων που συμπληρώνουν τις προσφορές υπηρεσιών μας. Θα συνεχίσουμε αυτές τις στρατηγικές εξαγορές για να επεκτείνουμε τις τεχνολογικές μας προσφορές ώστε να καλύψουμε επαρκώς τις ανάγκες των παγκόσμιο πελάτες από τον ακαδημαϊκό χώρο και τη βιομηχανία βιοεπιστημών", δήλωσε ο Abhishek Goel, Διευθύνων Σύμβουλος & Συνιδρυτής, CACTUS

Ιδρύθηκε το 2016 από έναν ερευνητή φαρμακολογίας και έναν σχεδιαστή και μέσα σε λιγότερο από επτά χρόνια έγινε η κορυφαία πλατφόρμα infographics για την επιστημονική επικοινωνία. Fabricio Pamplona, συνιδρυτής, Mind the Γράφημα, σχολίασε: "Αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει την Mind the Graph να αναπτυχθεί ταχύτερα και να προσεγγίσει ένα πολύ μεγαλύτερο σύνολο πελατών, καθώς θα επωφεληθεί από την κατανόηση του κλάδου από την CACTUS και τη σημαντική παρουσία της σε πολλές γεωγραφικές περιοχές".

Nishchay Shah, CTO, CACTUS, βασικός μοχλός του τεχνολογικού οράματος της CACTUS, η ομάδα του οποίου είναι υπεύθυνη για την επίβλεψη της τεχνικής ενσωμάτωσης της ομάδας και των προσφορών της νεοαποκτηθείσας πλατφόρμας με τις υπάρχουσες τεχνολογικές προσφορές της CACTUS, δήλωσε: "Τα προϊόντα και οι τεχνολογίες της Mind the Graph ταιριάζουν καλά με το όραμά μας για την ενδυνάμωση του κλάδου με προϊόντα που λειτουργούν με τεχνητή νοημοσύνη. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αξιοποιήσουμε περαιτέρω τις υπάρχουσες λύσεις τεχνητής νοημοσύνης για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή αξία στους πελάτες μας παγκοσμίως".

Η CACTUS είναι αποφασισμένη να επεκτείνει τις τεχνολογικές της προσφορές για να εξυπηρετήσει την παγκόσμια κοινότητα ερευνητών, τους ακαδημαϊκούς εκδότες και τη βιομηχανία βιοεπιστημών. Ένα άλλο πρόσφατο βήμα της CACTUS με γνώμονα την τεχνολογία είναι η εξαγορά της UNSILO, μια εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης (AI) και επεξεργασίας φυσικής γλώσσας (NLP) με έδρα τη Δανία, η οποία ειδικεύεται στην ανάλυση κειμένου, τη γλωσσολογία και την επιστήμη των δεδομένων. Η CACTUS έχει επίσης επενδύσει στην Scholarcy, μια τεχνολογική εταιρεία που εφαρμόζει μηχανική μάθηση για την εξαγωγή δομημένων δεδομένων και περιλήψεων γνώσεων από επιστημονικό περιεχόμενο. Επιπλέον, η CACTUS κατέχει σημαντικό μερίδιο στην Εύγε, μια βραβευμένη πλατφόρμα παρακολούθησης δικτύων και επικοινωνιών με βάση την ανάλυση τεχνητής νοημοσύνης για την επιτάχυνση του αντίκτυπου της έρευνας. Η CACTUS έχει δεσμευτεί για την προώθηση της επιστήμης μέσω των διαφόρων επιχειρήσεων και των επενδύσεών της σε νεοφυείς επιχειρήσεις που εργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση και στοχεύει να συνεχίσει να δημιουργεί περισσότερες τέτοιες ενώσεις.

Για να μάθετε περισσότερα για το CACTUS, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cactusglobal.com

Σχετικά με την Cactus Communications

Η Cactus Communications (cactusglobal.com) ιδρύθηκε το 2002 και είναι μια τεχνολογική εταιρεία που επιταχύνει την επιστημονική πρόοδο. Η CACTUS επιλύει προβλήματα για ερευνητές, πανεπιστήμια, εκδότες, ακαδημαϊκές εταιρείες και οργανισμούς βιοεπιστημών μέσω καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που αναπτύσσονται με τις μάρκες Editage, Cactus Life Sciences, Researcher.Life, Impact Science, UNSILO, Paperpal και Cactus Labs. Η CACTUS διαθέτει γραφεία στο Πρίνστον, το Λονδίνο, το Άαρχους, τη Σιγκαπούρη, το Πεκίνο, τη Σαγκάη, τη Σεούλ, το Τόκιο και τη Βομβάη, ένα παγκόσμιο εργατικό δυναμικό άνω των 3.000 εμπειρογνωμόνων και πελάτες από περισσότερες από 190 χώρες. Η CACTUS θεωρείται πρωτοπόρος στις βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζει στον εργασιακό της χώρο και κατατάσσεται σταθερά ως ένα εξαιρετικό μέρος για να εργάζεται κανείς τα τελευταία χρόνια. 

Σχετικά με το Mind the Graph 

Mind the Graph είναι μια πλατφόρμα SAAS που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν όμορφα και αποτελεσματικά επιστημονικά στοιχεία. Ιδρύθηκε από τις κοινές προσπάθειες ενός ερευνητή Βιοεπιστημών και ενός γραφίστα. Το επίκεντρο της πλατφόρμας είναι η δημιουργία προϊόντων που ενδυναμώνουν τους επιστήμονες, προωθώντας τον σχεδιασμό εντυπωσιακών infographics υψηλής ποιότητας με προσυναρμολογημένες επιστημονικά ακριβείς απεικονίσεις που διατίθενται σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα. Η πλατφόρμα παρέχει επίσης υπηρεσίες σχεδιασμού για φαρμακευτικές εταιρείες και εταιρείες υγειονομικής περίθαλψης, συμβάλλοντας στη βελτίωση της κατανόησης και της υιοθέτησης των προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης.

logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα