Cactus Communications (CACTUS)en teknologivirksomhed, der accelererer videnskabelige fremskridt, annoncerede i dag sit opkøb af Mind the Graph, en SaaS-platform med "verdens største videnskabeligt nøjagtige illustrationsgalleri". Denne teknologiopkøb vil gøre det muligt for CACTUS at levere automatiserede, DIY-videnskabelige figurer og AI-drevne videnskabelige kommunikationsløsninger til forskersamfundet, akademiske forlag og biovidenskabsbranchen. 

Dette opkøb vil bringe direkte fokus på CACTUS' forretningsområde, nemlig brandet Impact Science, som tilbyder løsninger til formidling af videnskab og forskningsengagement med fagfæller, offentligheden og politiske beslutningstagere. Denne strategiske investering vil hjælpe Impact Science med at skalere hurtigere op ved at levere en automatiseret gør-det-selv-løsning, der kan hjælpe kunderne med at skabe nøjagtige videnskabelige tal og forbedre rækkevidden af deres forskning. 

"Jeg er begejstret for dette opkøb, da det passer perfekt til CACTUS' vision om at muliggøre videnskabelige fremskridt gennem teknologi. Med så mange forskningsartikler, der udgives hvert år, er det blevet sværere at fange læserens opmærksomhed. Forskere er nødt til at kuratere indhold i alternative former for videnskabelig kommunikation (f.eks. plakater, infografik, grafiske abstracts), der er mere engagerende og kan skabe langvarig effekt. Vi mener, at dette opkøb vil hjælpe os med at imødekomme de skiftende kundekrav gennem de AI-drevne løsninger fra Mind the Graph. Desuden vil det gøre det muligt for os at tilbyde produkter, der supplerer vores servicetilbud. Vi vil fortsætte med disse strategiske opkøb for at opskalere vores teknologitilbud, så vi i tilstrækkelig grad kan imødekomme behovene hos globale kunder på tværs af den akademiske verden og life science-industrien," siger Abhishek Goel, CEO og medstifter, CACTUS

Teknologivirksomheden blev grundlagt i 2016 af en farmakologiforsker og en designer og blev på mindre end syv år den førende infografikplatform til videnskabelig kommunikation. Fabricio Pamplona, medstifter af Mind the Graph, "Dette partnerskab vil hjælpe Mind the Graph med at vokse hurtigere og nå ud til et meget større antal kunder, da det vil drage fordel af CACTUS' forståelse af branchen og dets betydelige tilstedeværelse på tværs af flere geografiske områder."

Nishchay Shah, CTO, CACTUS, en vigtig drivkraft bag CACTUS' teknologiske vision, hvis team er ansvarlig for at føre tilsyn med den tekniske integration af den nyerhvervede platforms team og tilbud med CACTUS' eksisterende teknologiske tilbud, siger: "Mind the Graph's produkter og teknologier passer godt til vores vision om at styrke industrien med AI-drevne produkter. Vi glæder os til at bygge videre på de eksisterende AI-løsninger for at give den bedste værdi til vores kunder globalt."

CACTUS er fast besluttet på at opskalere sine teknologitilbud for at servicere det globale forskersamfund, akademiske forlag og life science-industrien. Et andet nyligt teknologidrevet skridt, som CACTUS har taget, er opkøbet af UNSILO, en danskbaseret virksomhed inden for kunstig intelligens (AI) og naturlig sprogbehandling (NLP), der specialiserer sig i tekstanalyse, lingvistik og datavidenskab. CACTUS har også investeret i Lærdomen teknologivirksomhed, der anvender maskinlæring til at udtrække strukturerede data og vidensresuméer fra videnskabeligt indhold. Derudover har CACTUS en betydelig andel i Kudos, en prisbelønnet AI-analysedrevet netværks- og kommunikationssporingsplatform til at accelerere forskningseffekten. CACTUS er forpligtet til at fremme videnskaben gennem sine forskellige virksomheder og investeringer i nystartede virksomheder, der arbejder i denne retning, og sigter mod at fortsætte med at skabe flere sådanne foreninger.

For at finde ud af mere om CACTUS, besøg www.cactusglobal.com

Om Cactus Communications

Cactus Communications (cactusglobal.com) blev grundlagt i 2002 og er en teknologivirksomhed, der fremskynder videnskabelige fremskridt. CACTUS løser problemer for forskere, universiteter, forlag, akademiske selskaber og life science-organisationer gennem innovative produkter og tjenester, der er udviklet under mærkerne Editage, Cactus Life Sciences, Researcher.Life, Impact Science, UNSILO, Paperpal og Cactus Labs. CACTUS har kontorer i Princeton, London, Aarhus, Singapore, Beijing, Shanghai, Seoul, Tokyo og Mumbai; en global arbejdsstyrke på over 3.000 eksperter; og kunder fra over 190 lande. CACTUS betragtes som en pioner inden for bedste praksis på arbejdspladsen og er konsekvent blevet rangeret som et godt sted at arbejde gennem de sidste mange år. 

Om Mind the Graph 

Mind the Graph er en SAAS-platform, der gør det muligt for brugerne at skabe smukke og effektive videnskabsfigurer. Den blev grundlagt af en biovidenskabelig forsker og en grafisk designer i fællesskab. Platformens fokus er at skabe produkter, der styrker forskere ved at fremme designet af virkningsfuld infografik af høj kvalitet med præmonterede videnskabeligt nøjagtige illustrationer, der er tilgængelige på en onlineplatform. Platformen leverer også designtjenester til medicinal- og sundhedsvirksomheder, hvilket hjælper med at forbedre forståelsen og indførelsen af sundhedsprodukter.

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner