Drosophila melanogaster sau muște de fructe sunt unul dintre cele mai importante modele în studiile medicale și științifice. Principalul motiv pentru care sunt atât de importanți este faptul că genomul muștelor de fructe a fost decodificat în întregime și este foarte asemănător cu cel al oamenilor.

Relația dintre genomuri este atât de apropiată, încât studiile pot fi simulate pe muște de fructe și apoi extinse la oameni, chiar dacă cele două grupuri sunt foarte îndepărtate pe scara evoluției. În plus, cunoștințele despre genomul muștelor de fructe fac posibilă efectuarea de cercetări care sunt mai ușor de prezis.

Unele dintre cele mai populare cercetări asupra muștelor de fructe sunt cele care le modifică fenotipul. Specia sălbatică arată cam așa:

drosophila melanogaster

Cu toate acestea, pe măsură ce genomul este modificat, se modifică și unele caracteristici.

Mind the Graph este o platformă DIY care își propune să îmbunătățească comunicarea științifică. În acest sens, am luat ceva atât de simplu precum muștele de fructe și am încercat să ne gândim de ce ar avea nevoie un genetician pentru a-și ilustra munca.Drosophila melanogasterPe platforma noastră avem multe ilustrații unice și câteva efecte pentru a îmbunătăți utilizabilitatea acesteia. Având în vedere acest lucru, am decis să avem un instrument funcțional și simplu la care să aibă acces toți oamenii de știință. Astfel, am realizat Drosophila melanogaster ilustrație care permite apariția mutațiilor!

drosophila melanogaster

Ce înseamnă acest lucru? Că puteți găsi cea mai potrivită ilustrație de muscă de fructe pentru dumneavoastră și le puteți schimba culoarea ochilor astfel încât să corespundă mutației genomului pe care o căutați.

Mind the Graph este un loc în care oamenii de știință își pot prezenta nevoile. Utilizatorii premium au la dispoziție un serviciu de solicitare în care pot cere o ilustrație cu specificații care să funcționeze mai bine pentru cercetările lor.

Suntem 100% deschiși la sugestii și căutăm mereu să ne mărim biblioteca de ilustrații. În ceea ce privește prețul, cu o investiție mică vă puteți prezenta în sfârșit cercetarea într-un mod simplu și frumos.

De ce nu? conectați-vă acum?

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane