Drosophila melanogaster bananfluer er en av de viktigste modellene i medisinske og vitenskapelige studier. Hovedgrunnen til at de er så viktige, er at bananfluens genom er fullstendig avkodet og ligner veldig på menneskets.

Genomsammenhengen er så nær at studier kan simuleres i bananfluer og deretter utvides til mennesker, selv om de to gruppene er langt fra hverandre på evolusjonsskalaen. I tillegg gjør kunnskapen om bananfluens genom det mulig å gjennomføre undersøkelser som er lettere å forutsi.

Noen av de mest populære undersøkelsene av bananfluer er de som endrer fenotypen deres. De ville artene ser omtrent slik ut:

drosophila melanogaster

Men etter hvert som genomet endres, endres også noen egenskaper.

Mind the Graph er en DIY-plattform som har som mål å forbedre forskningskommunikasjonen. Derfor tok vi utgangspunkt i noe så enkelt som bananfluer og prøvde å tenke på hva en genetiker ville trenge for å illustrere arbeidet sitt.Drosophila melanogasterPå plattformen vår har vi mange unike illustrasjoner og noen effekter for å forbedre brukervennligheten. Med dette i tankene bestemte vi oss for å lage et funksjonelt og enkelt verktøy som alle forskere skulle ha tilgang til. Derfor laget vi Drosophila melanogaster illustrasjon som muliggjør mutasjoner!

drosophila melanogaster

Hva betyr det? At du kan finne den fruktflueillustrasjonen som passer best for deg, og endre øyefargene deres slik at de tilsvarer den genommutasjonen du er ute etter.

Mind the Graph er et sted der forskere kan presentere sine behov. Premium-brukere har en forespørselstjeneste der de kan be om illustrasjoner med spesifikasjoner som fungerer bedre for forskningen deres.

Vi er 100% åpne for forslag og er alltid på utkikk etter flere illustrasjoner. Når det gjelder prisen, kan du med en lav investering endelig presentere forskningen din på en enkel og vakker måte.

Hvorfor ikke? logg inn nå?

logo-abonnement

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Eksklusivt innhold av høy kvalitet om effektiv visuell
kommunikasjon innen vitenskap.

- Eksklusiv guide
- Tips om design
- Vitenskapelige nyheter og trender
- Veiledninger og maler