Wat als ik u vertel dat er een hulpmiddel bestaat dat LabCollector heet en dat uw leven als onderzoeker veel gemakkelijker kan maken? Zou u me geloven? Als u geïnteresseerd bent, maar wat meer informatie over dit hulpmiddel nodig hebt, lees dan dit:

Elke onderzoeker weet hoe rommelig onze computer kan worden met alle gegevens en schetsen die we opstapelen. U bent misschien een zeer georganiseerde onderzoeker, maar ik denk dat de meesten van ons dat niet zijn.

LabCollector zal uw levensstijl als onderzoeker veranderen

Niet alleen, hoeveel computers gebruiken we voor alle gegevens die we nodig hebben? Waarschijnlijk de lab computer, de bibliotheek computer en de onze. We hebben geluk dat we pendrives en externe HD's hebben.

Een beetje chaotischer worden, soms krijgen we een golf van pech en valt onze computer uit, toch? Stel je voor dat we alles verliezen wat we voor ons onderzoek hebben verzameld...

Het leven van een onderzoeker is erg onstabiel. Er zijn veel te veel variabelen die ons in de weg kunnen staan om ons onderzoek af te maken. Niet alleen moeten we voortdurend de gegevens die we hebben delen met onze coauteurs, adviseur enzovoort.

We zijn zo gewend om onze tijd te verdoen met al die gegevensrommel dat we nooit stilstaan bij hoe het leven gemakkelijker zou zijn met het juiste hulpmiddel om dingen te organiseren.

Wel, sommige mensen namen een pauze en dachten erover na. Die mensen creëerden een tool genaamd LabCollector.

"LabCollector is een alles-in-één labbeheerplatform, dat u de beste kwaliteit/prijsverhouding op de markt biedt."

Het idee achter LabCollector is om iedereen in uw lab een direct beschikbare inventaris te geven. De informatie is doorzoekbaar en gemakkelijk af te drukken of te exporteren. Zo kunt u communiceren en samenwerken met uw team, waardoor u minder tijd kwijt bent aan routinetaken en meer tijd kunt besteden aan wetenschap.

LabCollector zal uw levensstijl als onderzoeker veranderen

De laatste tijd duiken nieuwe ideeën op over hoe het leven van een onderzoeker en de wetenschap zelf kunnen worden verbeterd. Andere voorbeelden zijn Overleaf, Externe verspreiding, preprint platforms en, natuurlijk, Mind the Graph.

Ben je enthousiast geworden over LabCollector? Dus, omarm jezelf want een samenwerking tussen Mind the Graph en LabCollector gebeurt! Nu kun je profiteren van de prachtige infographics die je bij Mind The Graph hebt gemaakt door Lab Collector Electronic Lab Notebook te gebruiken!

 

LabCollector zal uw levensstijl als onderzoeker veranderen

Een Elektronisch labboek (ELN), kunt u experimenten zoeken en documenteren. Zo kunnen labhoofden de lopende projecten in het lab efficiënter te beheren en op te volgendie online toegankelijk zijn en gedeeld kunnen worden door collega's. U annoteert niet alleen uw experimenten, maar u bouwt ook een gezamenlijk netwerk van gedeelde bronnen op (delen van experimenten, protocollen, reagentia & benodigdheden, cellijnen, primers, enz.

Dus niet meer zoeken of losse excel-bestanden, je weet gemakkelijk waar ze zijn en je kunt een experiment terugvinden en herhalen, bijvoorbeeld voor een revisie van een paper of voor een ander project.

Aangezien genomen beslissingen gebaseerd zijn op labinformatie, kan een betrouwbaar systeem dat dient als repository van uw labinformatie u in staat stellen betere en snellere beslissingen te nemen, en samen met de Mind The Graph infographics kunt u uw medewerkers en uzelf een krachtige visuele samenvatting geven van uw experiment en de impact ervan.

Klaar om aan deze ervaring te beginnen?LabCollector zal uw levensstijl als onderzoeker veranderen

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen