Ei ole olemassa mitään taikakaavaa, joka tekee meistä superterveellisiä! On kuitenkin olemassa useita tapoja, jotka voivat auttaa meitä parantamaan vastustuskykyämme ja siten pitämään meidät turvassa Covid19-pandemian aikana.

Olemme siis erottaneet 5 vinkkiä, joiden mukaan WHO, joka voi auttaa parantamaan immuunijärjestelmääsi:

NUKU HYVIN

Riippumatta siitä, nukutko kuusi, kahdeksan vai jopa kymmenen tuntia päivässä, unen laatu on terveydellesi ratkaisevan tärkeää. Jos et nuku hyvin, kehosi ei lepää eikä pysty palautumaan seuraavaan päivään. Ole siis tietoinen seuraavista oireista: unettomuus, aamuväsymys ja epäjatkuva uni, nämä ovat merkkejä siitä, että sinun pitäisi mennä lääkäriin.

 

RUOKAVALIO JA LIIKUNTA

Tämä aihe on ja tulee aina olemaan yhdistelmä, joka pitää meidät terveinä, tasapainoinen ruokavalio yhdessä jatkuvan liikuntarutiinin kanssa (liioittelematta) auttaa meitä jokapäiväisessä elämässämme.

 

ALKOHOLIN VÄHENTÄMINEN

Mukaan WHO, alkoholinkäyttö, erityisesti nyt pandemian aikana, voi vahingoittaa terveyttäsi. Niin paljon kuin kohtaammekin maailmanlaajuista sosiaalista eristäytymistä, meidän ei pitäisi ajatella, että on ok juoda suuria määriä, ei ainoastaan fyysisen terveyden vuoksi, vaan myös siksi, että emme tee alkoholista purkautumiskeinoa stressille, jota koemme juuri nyt.

 

PIDÄ ROKOTUKSET AJAN TASALLA

Rokotteet ovat elimistöllemme välttämättömiä. Meillä ei ole kaikkea tarvittavaa immuniteettia, joten rokotteiden ajantasaisuus on tärkeää muiden sairauksien ehkäisemiseksi. Kysy lääkäriltäsi, mitä hän suosittelee sinulle sillä hetkellä.

 

HENKINEN TERVEYS

Mielenterveys vaikuttaa paljon myös fyysiseen terveyteemme! Erityisesti nyt pandemian aikana stressi-, ahdistus- ja masennustapaukset ovat vähitellen lisääntyneet ympäri maailmaa. On siis tärkeää olla tarkkaavainen ja pyytää tarvittaessa ammattiapua. Älä häpeä pyytää apua!Vinkkejä immuniteetin vahvistamiseksi

 

Hei, haluatko nähdä lisää viestejä aiheesta Covid19? Klikkaa vain täällä.

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit