Η επαγγελματική ζωή ενός επιστήμονα δεν είναι απλώς "να φοράει μια εργαστηριακή ποδιά και να κάνει έρευνα". Πρέπει επίσης να αντιμετωπίσουμε τη γραφειοκρατία, να βρούμε επενδύσεις, να εγκρίνουμε το ερευνητικό έργο, να γράψουμε, να γράψουμε, να γράψουμε και να κάνουμε επιστημονικές παρουσιάσεις σε συνέδρια για να μοιραστείτε τα αποτελέσματά σας με άλλους επιστήμονες.

Το Mind the Graph είναι ένα εργαλείο για τη βελτίωση της επιστημονικής επικοινωνίας. Εκτός από τις γραφικές περιλήψεις και τα infographics, μπορείτε να δημιουργήσετε όλες τις διαφάνειες για τις παρουσιάσεις σας στην πλατφόρμα μας. Είμαστε πολύ περήφανοι όταν οι χρήστες μας παρουσιάζουν τις εργασίες τους σε επιστημονικά συνέδρια χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα μας. Έτσι, σήμερα θα σας δείξω ένα παράδειγμα επιστημονικής παρουσίασης με τη χρήση του Mind the Graph.

Rui Daniel Prediger είναι διδακτορικός επιστήμονας και χρήστης του Mind the Graph. Η έρευνά του στις νευροεπιστήμες, τη φαρμακολογία και τις νευροεκφυλιστικές ασθένειες έχει αυξήσει την επιστημονική γνώση στον τομέα του.

Σε μία από τις μελέτες του, διερεύνησε τη χρονική διάσταση μεταξύ του ρόλου του ραχιαίου ραβδωτού σώματος (DLS) και του προμετωπιαίου φλοιού στην εμφάνιση ανηδονίας και αμυντικών συμπεριφορών σχετικών με την κατάθλιψη σε αρουραίους που υποβλήθηκαν σε διμερείς βλάβες DLS με 6-OHDA.

Για να παρουσιάσει τα αποτελέσματά του σε επιστημονικά συνέδρια, χρησιμοποιεί διαφάνειες που δημιουργήθηκαν με το Mind the Graph:

 

Rui-παρουσίαση

 

Είναι πάντα καλύτερο να προβάλλετε τα δεδομένα χρησιμοποιώντας μια οργανωμένη και όμορφη διαφάνεια. Οι εικόνες είναι ένα ισχυρό εργαλείο που βοηθά τους ανθρώπους να κατανοήσουν την εργασία σας με σαφήνεια. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις διαφάνειες με τις απεικονίσεις των γραφημάτων και τα διαγράμματα με τα δεδομένα. Μπορείτε να ανεβάσετε τις δικές σας εικόνες στο mind the graph και να τις χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με τις απεικονίσεις. Κοιτάξτε πόσο σαφές και όμορφο είναι το τελικό αποτέλεσμα:

 

infografico_rui

 

Θέλετε να δημιουργήσετε όμορφες επιστημονικές παρουσιάσεις και για ακαδημαϊκά συνέδρια;

 

Η δημιουργία μιας παρουσίασης με το Mind the Graph είναι πολύ απλή.

Mind The Graph GIF - Βρείτε και μοιραστείτε στο GIPHY

 

 

Εκτός από τη διαδικασία δημιουργίας, μπορείτε επίσης να παρουσιάσετε το έργο σας απευθείας από την πλατφόρμα μας. Απλά πηγαίνετε στο προφίλ σας, επιλέξτε μια δημιουργία και κάντε κλικ στο κουμπί για να την παρουσιάσετε.

Η δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών διαφανειών είναι διαθέσιμη μόνο στους συνδρομητές. Αν δεν είστε ακόμα συνδρομητής του Mind the graph, μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα με μόνο 9USD.

get_updated

logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα