Създаването на графично резюме, инфографика или презентация, която е визуално привлекателна и научно точна, не е лесна задача.  Разполагаме с библиотека с хиляди научни илюстрации, предимно от областта на науките за живота, за да помогнем на учените да подобрят комуникацията си.

Една красива илюстрация обаче не решава всичко. Тя трябва да бъде добре поставена и да съответства на другите елементи на вашето творение.
Ето защо, освен основните илюстрации, в нашата платформа можете да намерите няколко фона, форми, икони и вторични илюстрации. Можете да използвате креативността си, за да изпробвате различни комбинации и да изберете най-добрата.

Направихме урок, за да ви помогнем да откриете най-добрия начин за комбиниране на фонове, форми и илюстрации, за да създадете пейзаж. Избрахме тема за природата, но можете да използвате съветите, за да създадете графичен реферат или инфографика за вашата изследователска област.

Преглед_35079

 

Гледайте видео урока и дайте воля на въображението си:

 

 

 

 

Имаме канал в YouTube с уроци, съвети и графични абстрактни примери. Абонирайте се, за да гледате нови видеоклипове всяка седмица.

Ако не откриете необходимата ви илюстрация, просто пишете на contact@mindthegraph.com и поискайте нова. Ние създаваме илюстрации при поискване на нашите абонати. След вашата заявка илюстрацията ще бъде готова след няколко дни. Можете да видите всички предимства на това да сте абонат на Mind the Graph тук

абонамент за лого

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ексклузивно висококачествено съдържание за ефективни визуални
комуникация в областта на науката.

- Ексклузивно ръководство
- Съвети за дизайн
- Научни новини и тенденции
- Уроци и шаблони