Kirjoittaminen voi olla palkitsevaa ja antoisaa toimintaa, mutta se voi olla myös tuottoisaa. Verkkosisällön yleistymisen myötä laadukkaiden kirjoittajien kysyntä on kasvanut, ja monet verkkosivustot ovat valmiita maksamaan hyvin kirjoitetuista artikkeleista, blogikirjoituksista ja muusta sisällöstä. Tässä artikkelissa tarkastelemme erilaisia kirjoitustyyppejä, joilla voit ansaita rahaa, freelance-kirjoitusalustoja, verkkosivustoja, jotka maksavat kirjoittamisesta, vinkkejä kirjoituskeikkojen löytämiseen, kirjoitusvinkkejä ansioiden maksimoimiseksi, huijausten välttämistä, kirjoituspalkan saamisen veroseuraamuksia sekä työkaluja ja resursseja kirjoittajille. Olitpa kokenut kirjoittaja tai vasta aloittelija, on paljon mahdollisuuksia ansaita rahaa tekemällä sitä, mitä rakastat.

Kirjoittamisen tyypit, joilla voit ansaita rahaa

Voit ansaita rahaa monenlaisilla kirjoitustehtävillä, ja sinulle sopivin riippuu kiinnostuksen kohteistasi, taidoistasi ja markkinoiden kysynnästä. Yksi suosittu kirjoittamisen laji on sisällön kirjoittaminen, johon kuuluu blogikirjoitusten, artikkeleiden ja sosiaalisen median päivitysten laatiminen yrityksille ja yksityishenkilöille. Toinen tuottoisa ala on copywriting, jossa kirjoittajat tuottavat vakuuttavaa sisältöä tuotteiden tai palveluiden edistämiseksi.

Tekninen kirjoittaminen on myös erittäin kysyttyä erityisesti tieteen, tekniikan ja teknologian kaltaisilla aloilla. Freelance-tekniset kirjoittajat voivat laatia yrityksille käyttöoppaita, ohjekirjoja ja muunlaista dokumentaatiota. Toinen vaihtoehto on haamukirjoittaminen, jossa kirjoittajat luovat sisältöä asiakkaille, jotka sitten julkaisevat sen omalla nimellään.

Akateeminen kirjoittaminen voi myös olla hyvä vaihtoehto niille, joilla on vahvat tutkimus- ja kirjoitustaidot. Tähän kuuluu tutkimusasiakirjojen, tutkielmien ja muun akateemisen sisällön kirjoittaminen. Luova kirjoittaminen voi olla tuottoisa ala niille, jotka ovat lahjakkaita tarinankerronnassa ja joilla on intohimoa kirjoittaa kauno- tai tietokirjoja.

On tärkeää huomata, että jokaisella kirjoitustyypillä on omat erityiset vaatimuksensa, ja ne saattavat vaatia erilaisia taitoja tai kokemusta. On tärkeää tutkia, minkä tyyppistä kirjoittamista olet kiinnostunut harjoittamaan, ja kehittää taitoja, joita tarvitset menestyäksesi kyseisellä alalla.

Freelance-kirjoittamisen alustat

Freelance-kirjoitusalustat ovat verkkosivustoja tai verkkomarkkinoita, joilla yritykset ja yksityishenkilöt voivat löytää freelance-kirjoittajia erilaisiin kirjoitustehtäviin. Näillä alustoilla kirjoittajat voivat esitellä taitojaan ja olla yhteydessä mahdollisiin asiakkaisiin, jotka etsivät kirjoituspalveluja. Freelance-kirjoitusalustoilla kirjoittajat voivat yleensä luoda profiilin ja portfolion, asettaa hintansa ja hakea heidän asiantuntemustaan vastaavia työpaikkailmoituksia.

Jotkin freelance-kirjoitusalustat tarjoavat erilaisia kirjoitustöitä, kuten artikkelien kirjoittamista, copywritingia, sisällön luomista, akateemista kirjoittamista ja paljon muuta. Freelance-kirjoittajat voivat selata työpaikkailmoituksia, tehdä tarjouksia projekteista ja neuvotella ehdoista asiakkaiden kanssa suoraan alustan kautta.

Freelance-kirjoitusalustojen käyttäminen voi olla kirjoittajille hyvä tapa löytää uusia asiakkaita ja ansaita rahaa. On kuitenkin tärkeää tarkistaa työpaikkailmoitukset huolellisesti ja viestiä selkeästi asiakkaiden kanssa, jotta voidaan varmistaa, että työ sopii hyvin ja että maksuehdot ovat selvät. Nämä alustat tarjoavat kirjoittajille markkinapaikan, jossa he voivat löytää kirjoitustöitä. Suosittuja freelance-kirjoittamisen alustoja ovat mm:

Upwork: Alusta, joka yhdistää freelancerit ja asiakkaat erilaisiin palveluihin, kuten kirjoittamiseen.

Freelancer: Samanlainen kuin Upwork, Freelancer antaa freelancereiden tehdä tarjouksia asiakkaiden lähettämistä kirjoitusprojekteista.

Fiverr: Alusta, jossa freelancerit voivat tarjota palvelujaan kiinteään hintaan.

Tekstinvälittäjä: Sisällönkirjoituspalvelu, joka palkkaa freelance-kirjoittajia tuottamaan artikkeleita asiakkaille.

Verkkosivustot, jotka maksavat sinulle kirjoittamisesta

Verkkosivustot, jotka maksavat kirjoittamisesta, ovat alustoja, joilla kirjoittajat voivat ansaita rahaa lähettämällä työnsä julkaistavaksi verkossa. Nämä sivustot tarjoavat yleensä erilaisia kirjoitusmahdollisuuksia lyhyistä blogikirjoituksista pitkiin artikkeleihin, ja ne maksavat kirjoittajille joko artikkeli- tai sanakohtaisesti. 

On olemassa monenlaisia verkkosivustoja, jotka maksavat sinulle kirjoittamisesta, kuten sisällöntuotantolaitokset, freelance-kirjoitussivustot ja blogit. Sisältötehtaat ovat verkkosivustoja, jotka maksavat kirjoittajille artikkelien laatimisesta erilaisille asiakkaille, kun taas freelance-kirjoitussivustot yhdistävät kirjoittajat asiakkaisiin, jotka etsivät tietyntyyppistä sisältöä. Blogit voivat myös maksaa kirjoittajille säännöllisestä sisällön tuottamisesta joko henkilökunnan kirjoittajina tai vierailevina kirjoittajina.

Maksut vaihtelevat verkkosivuston ja tuotettavan sisällön tyypin mukaan. Jotkin sivustot maksavat kiinteän korvauksen artikkelista, kun taas toiset tarjoavat liukuvan asteikon, joka perustuu sisällön pituuteen ja laatuun. Hinnat voivat vaihdella muutamasta sentistä sanaa kohden satoihin dollareihin artikkelia kohden.

Jos olet kiinnostunut maksullisesta kirjoittamisesta, monet sivustot voivat auttaa sinua alkuun. Tässä muutamia esimerkkejä:

Cosmopolitan

Cosmopolitan on suosittu naistenlehti, joka käsittelee monenlaisia aiheita, kuten muotia, kauneutta, ihmissuhteita, seksiä, terveyttä ja uraa. Lehti tunnetaan kiinnostavasta sisällöstään, ja se etsii aina lahjakkaita kirjoittajia julkaisuihinsa. Cosmopolitan maksaa freelance-kirjoittajille sisällön luomisesta painettuun ja verkkolehteen. He hyväksyvät ehdotuksia erilaisista artikkelityypeistä.

Kirjoittajat voivat lähettää kirjoituksensa Cosmopolitanille heidän verkkosivuillaan. Cosmopolitaniin kirjoittaminen voi olla loistava tilaisuus kirjoittajille, jotka suhtautuvat intohimoisesti naisasioihin ja haluavat osallistua arvostettuun julkaisuun, jolla on suuri lukijakunta. Jos sinulla on hyvä idea artikkelista, älä epäröi lähettää sitä Cosmopolitanille ja saat mahdollisesti palkkaa työstäsi.

Pääsy sivustolle: Cosmopolitan 

Siirtymät ulkomailla

Transitions Abroad on verkkosivusto ja aikakauslehti, joka on omistettu matkustamiselle, kulttuuriin uppoutumiselle ja ulkomailla työskentelylle. Se tarjoaa runsaasti tietoa esimerkiksi matkustusmahdollisuuksista, kielten opiskelusta ja kansainvälisistä urista.

Tämä verkkosivusto maksaa kirjoittajille matka-artikkeleista, henkilökohtaisista kertomuksista ja esseistä, jotka liittyvät ulkomailla asumiseen, opiskeluun, työskentelyyn tai vapaaehtoistyöhön. He etsivät hyvin kirjoitettuja, mukaansatempaavia tarinoita, jotka tarjoavat lukijoille käytännön neuvoja ja inspiraatiota ulkomailla matkustamiseen tai asumiseen.

Pääsy sivustolle: Siirtymät ulkomailla

Mikä kulttuuri

What Culture on verkkosivusto, joka on omistettu kaikelle viihteelle. Se käsittelee esimerkiksi elokuvia, tv-ohjelmia, videopelejä, sarjakuvia ja painia, ja tarjoaa kirjoittajille foorumin, jossa he voivat jakaa mielipiteitään ja asiantuntemustaan näistä aiheista.

What Culture maksaa freelance-kirjoittajille listapohjaisten artikkeleiden, uutisjuttujen ja viihdeaiheisten juttujen laatimisesta. He etsivät kirjoittajia, jotka pystyvät tuottamaan hyvin tutkittua ja mukaansatempaavaa sisältöä, joka vetoaa heidän popkulttuurin harrastajien yleisöönsä.

Pääsy sivustolle: Mikä kulttuuri

Elinvoimainen elämä

Vibrant Life on verkkosivusto ja lehti, joka on omistettu terveydelle, hyvinvoinnille ja hengellisyydelle. He tarjoavat runsaasti tietoa esimerkiksi ravitsemuksesta, liikunnasta, stressinhallinnasta ja kokonaisvaltaisesta terveydestä.

Ne maksavat freelance-kirjoittajille terveyteen ja hyvinvointiin liittyvien artikkelien laatimisesta. Kirjoittajat voivat tarjota hyvin tutkittua ja kiinnostavaa sisältöä, joka vetoaa heidän terveystietoiseen lukijakuntaansa.

Pääsy sivustolle: Elinvoimainen elämä

Haljennut

Cracked on verkkosivusto, joka tarjoaa artikkeleita ja videoita monista eri aiheista, kuten popkulttuurista, tieteestä, historiasta ja huumorista. Se tarjoaa freelance-kirjoittajille foorumin, jossa he voivat jakaa ainutlaatuisia ja viihdyttäviä näkökulmiaan näihin aiheisiin.

Kirjoittajille maksetaan siitä, että he luovat luettelopohjaisia artikkeleita, erikoisjuttuja ja muunlaista sisältöä, joka on humoristista ja informatiivista.

Pääsy sivustolle: Haljennut

Kanakeitto sielulle

Chicken Soup for the Soul on tunnettu kustantaja, joka julkaisee kirjoja, joissa on inspiroivia ja lämmittäviä tarinoita. Heillä on myös verkkosivusto, jolla he ottavat vastaan freelance-kirjoittajien ehdotuksia erilaisiin projekteihin, kuten kirjoihin, podcasteihin ja sosiaalisen median sisältöön.

Kirjoittajat voivat lähettää tarinansa Chicken Soup for the Soul -lehden verkkosivuille. Se on tunnettu siitä, että se julkaisee tarinoita, jotka tarjoavat lukijoille toivoa, inspiraatiota ja lohtua. Kirjoittaminen voi olla loistava tilaisuus kirjoittajille, joilla on henkilökohtaisia tarinoita jaettavana ja jotka haluavat vaikuttaa myönteisesti muihin kirjoituksillaan. Kirjoittajat voivat jakaa henkilökohtaisia kokemuksiaan ja inspiroida muita löytämään toivoa ja onnea omasta elämästään.

Pääsy sivustolle: Kanakeitto sielulle

Raha ruokakomero

Money Pantry on suosittu henkilökohtaisen talouden verkkosivusto, joka kattaa monenlaisia aiheita, kuten säästövinkkejä, säästäväistä elämää ja tapoja tienata rahaa verkossa. Verkkosivusto etsii aina tuoretta, omaperäistä sisältöä kirjoittajilta, jotka suhtautuvat intohimoisesti henkilökohtaiseen talouteen ja rahaan liittyviin aiheisiin.

Money Pantry maksaa kirjoittajille artikkelien laatimisesta monista erilaisista rahan tekemiseen ja säästämiseen liittyvistä aiheista, kuten henkilökohtaisesta taloudesta, säästäväisestä elämästä ja sivutoimisista harrastuksista. He etsivät kirjoittajia, jotka pystyvät antamaan toimivia neuvoja, jotka auttavat lukijoita parantamaan taloudellista tilannettaan.

Pääsy sivustolle: Raha ruokakomero

Paljasjalkainen kirjoittaja

Barefoot Writer on verkkosivusto ja yhteisö, joka on omistettu auttamaan freelance-kirjailijoita luomaan menestyksekästä uraa. Se tarjoaa resursseja, työkaluja ja koulutusohjelmia, jotka auttavat kirjoittajia parantamaan taitojaan, löytämään asiakkaita ja ansaitsemaan elantonsa tekemällä sitä, mitä he rakastavat.Se myös maksaa kirjoittajille sisällön luomisesta verkkosivustolleen ja uutiskirjeeseensä. 

Kaiken kaikkiaan Barefoot Writer on arvokas resurssi freelance-kirjoittajille, jotka haluavat rakentaa menestyksekästä uraa alalla. Palkattujen kirjoitusmahdollisuuksien, koulutusohjelmien, työpaikkaluetteloiden ja verkostoitumismahdollisuuksien avulla kirjoittajat voivat hankkia taitoja, tietoja ja yhteyksiä, joita he tarvitsevat menestyäkseen freelance-kirjoittamisen kilpaillussa maailmassa.

Pääsy sivustolle: Paljasjalkainen kirjoittaja

Syötävä Seattle

Edible Seattle on verkkosivusto ja lehti, joka keskittyy Seattlen alueen paikalliseen ruoka- ja juomakulttuuriin. Se ottaa vastaan freelance-kirjoittajien ja -valokuvaajien kirjoituksia ja maksaa heille palkkaa työstään.

Edible Seattle etsii artikkeleita, jotka käsittelevät paikallista ruokakulttuuria, kuten paikallisten kokkien, maanviljelijöiden ja ruoantuottajien profiileja, reseptejä, joissa käytetään paikallisia raaka-aineita, sekä artikkeleita Seattlen alueen ruoan historiasta ja kulttuurista.

Kirjoittaminen Edible Seattleen voi olla loistava tilaisuus kirjoittajille, jotka ovat intohimoisia ruokaa kohtaan ja haluavat esitellä Seattlen paikallista ruokakulttuuria. Kirjoittajat voivat ansaita rahaa ja saada näkyvyyttä työlleen, ja heidän rakkautensa ruokaan ja kirjoittamiseen voi muuttua palkitsevaksi uraksi tai sivutoimiseksi harrastukseksi.

Pääsy sivustolle: Syötävä Seattle

Vahvat kuiskaukset

Strong Whispers on verkkojulkaisu, joka käsittelee monenlaisia aiheita, kuten politiikkaa, yhteiskuntaa, kulttuuria, teknologiaa ja ympäristöä. Se ottaa vastaan freelance-kirjoittajien kirjoituksia ja maksaa heille palkkaa työstään.

Artikkelit ovat hyvin tutkittuja, ajatuksia herättäviä ja tarjoavat ainutlaatuisia näkökulmia tärkeisiin kysymyksiin. He ovat erityisen kiinnostuneita artikkeleista, joissa käsitellään monimutkaisia kysymyksiä selkeällä ja kiinnostavalla tavalla ja jotka tarjoavat toimivia ratkaisuja tai suosituksia.

Kirjoittaminen Strong Whispers -lehteen voi olla loistava tilaisuus kirjoittajille, jotka suhtautuvat intohimoisesti tärkeisiin yhteiskunnallisiin ja poliittisiin kysymyksiin ja haluavat vaikuttaa kirjoittamisellaan. Kirjoittajat voivat ansaita rahaa ja saada näkyvyyttä työstään, ja heidän intohimonsa sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen ja aktivismiin voi muuttua palkitsevaksi uraksi tai sivutoimiseksi harrastukseksi.

Pääsy sivustolle: Vahvat kuiskaukset

Vinkkejä kirjoittamisen keikkojen löytämiseen

Seuraavassa on muutamia vinkkejä kirjoituskeikkojen löytämiseen:

 • Luo ammatillinen portfolio: Vahva portfolio, jossa esittelet kirjoitustaitosi, voi auttaa sinua erottumaan muista hakijoista. Käytä LinkedInin tai Contentlyn kaltaisia alustoja työsi esittelyyn.
 • Verkosto muiden kirjoittajien kanssa: Liity kirjoittajaryhmiin tai -foorumeihin, joissa muut kirjoittajat jakavat kokemuksiaan ja tarjoavat työnhakuvinkkejä. Osallistu myös kirjoittajakonferensseihin ja työpajoihin, joissa voit verkostoitua toimittajien, kustantajien ja muiden alan ammattilaisten kanssa.
 • Käytä työnvälityspalstoja: Monet verkkosivustot kuten ProBlogger, Freelance Kirjoittaminen Työpaikatja Journalismi Työpaikatjulkaisee säännöllisesti työpaikkoja freelance-kirjoittajille.
 • Pitch julkaisuihin: Juttuideoiden tarjoaminen julkaisuille on loistava tilaisuus. Etsi julkaisuja, jotka vastaavat kiinnostuksen kohteitasi, ja lähetä kiinnostava juttu, jossa esittelet kirjoitustaitojasi.
 • Hyödynnä sosiaalista mediaa: Käytä Twitterin ja Facebookin kaltaisia sosiaalisen median alustoja yhteydenpitoon toimittajien ja kustantajien kanssa ja pidä silmällä heidän julkaisemiaan työtarjouksia.
 • Harkitse sisältötehtaita: Vaikka sisältötehtaat, kuten esim. Tekstinvälittäjä, iWriterja WriterAccessvoi olla hyvä lähtökohta aloitteleville kirjoittajille, jotka etsivät johdonmukaista työtä.

Kirjoittaminen Vinkkejä maksimoida tulosi

Freelance-kirjailijana ansioiden maksimointi on ratkaisevan tärkeää menestyksen ja taloudellisen vakauden saavuttamiseksi. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit ansaita enemmän rahaa kirjoittamisellasi:

 • Erikoistuminen johonkin markkinarakoon: Erikoistuminen tietylle erikoisalalle auttaa sinua kehittymään kyseisen alan asiantuntijaksi ja antaa sinulle mahdollisuuden saada korkeampia hintoja työstäsi. Asiakkaat ovat usein valmiita maksamaan enemmän erikoisosaamisesta ja asiantuntemuksesta.
 • Rakenna vahva salkku: Vahva kirjoitusnäytesalkku voi auttaa sinua houkuttelemaan paremmin maksavia asiakkaita. Varmista, että portfoliosi esittelee parhaat työsi ja osoittaa kirjoitustaitosi.
 • Vahvan verkoston kehittäminen: Vahvan alan kontaktiverkoston luominen voi johtaa useampiin kirjoitusmahdollisuuksiin ja suosituksiin. Osallistu alan tapahtumiin, liity kirjoittajaryhmiin ja pidä yhteyttä muihin kirjoittajiin ja alan ammattilaisiin.
 • Neuvottele hinnoistasi: Älä pelkää neuvotella hinnoistasi asiakkaiden kanssa. Jos sinulla on heidän tarvitsemiaan taitoja ja asiantuntemusta, he saattavat olla valmiita maksamaan työstäsi enemmän. Luota kykyihisi ja pyydä sitä, minkä arvoinen olet.
 • Määräaikojen noudattaminen: Määräaikojen noudattaminen on ratkaisevan tärkeää hyvän maineen rakentamiseksi freelance-kirjailijana. Asiakkaat palkkaavat todennäköisemmin kirjoittajia, jotka pystyvät toimittamaan laadukasta työtä ajallaan, mikä voi johtaa useampiin uusintatöihin ja suosituksiin.
 • Pysy järjestyksessä: Järjestäytyminen ja tehokas ajankäytön hallinta voivat auttaa sinua ottamaan vastaan enemmän töitä ja lisäämään tulojasi. Käytä työkaluja, kuten kalentereita, tehtävälistoja ja projektinhallintaohjelmistoja, jotta pysyt aikataulujen ja työmäärän yläpuolella.

Miten välttää huijauksia

Freelance-kirjailijana on tärkeää olla valppaana ja varovainen mahdollisten huijausten suhteen, jotka voivat vahingoittaa mainettasi tai taloudellista vakautta. Seuraavassa on muutamia vinkkejä huijausten välttämiseen:

 • Tutki yritystä tai henkilöä ennen kuin otat vastaan työtä. Etsi arvosteluja, suositteluja ja palautetta muilta freelancereilta, jotka ovat työskennelleet heidän kanssaan.
 • Älä koskaan maksa hakiessasi tai hyväksyessäsi kirjoituskeikkaa. Lailliset asiakkaat eivät koskaan pyydä sinua maksamaan mitään etukäteen.
 • Varo työpaikkailmoituksia, joissa tarjotaan epärealistisen korkeita palkkoja tai luvataan menestystä yhdessä yössä. Jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se todennäköisesti onkin.
 • Vältä asiakkaita, jotka pyytävät henkilökohtaisia tietoja, kuten sosiaaliturvatunnusta tai pankkitilitietoja. Anna tällaisia tietoja vain, jos ne ovat välttämättömiä maksun suorittamiseksi ja jos luotat asiakkaaseen.

Kirjoittamisesta maksamisen verovaikutukset

Kirjoittamisesta maksetulla palkalla voi olla verovaikutuksia maasta ja verolaeista riippuen. Yleisesti ottaen freelance-kirjailijoita pidetään itsenäisinä ammatinharjoittajina, ja he ovat vastuussa omien verojensa maksamisesta. Tämä tarkoittaa, että sinun on pidettävä kirjaa tuloistasi ja kuluistasi ja ilmoitettava ne veroilmoituksessasi.

Yksi tärkeä asia on, että sinun on ehkä maksettava arvioituja veroja neljännesvuosittain välttyäksesi seuraamuksilta. Tämä johtuu siitä, että itsenäisenä ammatinharjoittajana sinuun ei sovelleta ennakonpidätystä kuten perinteisiin työntekijöihin.

Vapaasti työskentelevänä kirjoittajana voit kuitenkin hyödyntää joitakin vähennyksiä ja hyvityksiä. Näitä voivat olla esimerkiksi kotitoimistoon, laitteisiin, ohjelmistoihin ja matkustamiseen liittyvät kulut. On tärkeää neuvotella veroalan ammattilaisen kanssa tai käyttää hyvämaineista vero-ohjelmaa varmistaaksesi, että hyödynnät kaikki sovellettavat vähennykset ja hyvitykset.

On tärkeää olla tietoinen verovaikutuksista, joita kirjoittamisesta maksetaan, ja pysyä järjestyksessä ja tarkkana kirjanpidon ja raportoinnin suhteen, jotta vältytään ongelmilta veroviranomaisten kanssa.

Työkaluja ja resursseja kirjoittajille

Kirjoittajilla on käytössään useita työkaluja ja resursseja, jotka voivat auttaa heitä parantamaan kirjoitustaitojaan, tehostamaan työnkulkua ja pysymään järjestyksessä. Tässä on muutamia esimerkkejä:

 • Grammarly: Grammarly on kirjoitusavustaja, joka käyttää tekoälyä tarkistamaan kirjoituksesi oikeinkirjoitus-, kielioppi- ja välimerkkivirheiden varalta. Se voi myös ehdottaa parempia sanavalintoja ja antaa kirjoitusohjeita, joiden avulla voit parantaa taitojasi.
 • Hemingway Editor: Hemingway Editor on ilmainen online-työkalu, joka auttaa sinua yksinkertaistamaan kirjoitustasi ja tekemään siitä selkeämpää ja tiiviimpää. Se korostaa monimutkaisia lauseita, passiivia ja muita asioita, jotka voivat vaikeuttaa kirjoituksesi lukemista.
 • Evernote: Tämä on muistiinpanosovellus, jonka avulla voit tallentaa kaikki ideasi, tutkimuksesi ja muistiinpanosi yhteen paikkaan. Siinä on myös sisäänrakennettu kirjoitustyökalu, jonka avulla voit luoda ja muokata asiakirjoja sovelluksessa.

Tarkista myös 10 parasta kielioppi Checker työkaluja akateemista kirjoittamista varten

Tutustu yli 50+ tieteelliseen kuvituskategoriaan

Mind the Graph alusta on innovatiivinen työkalu, joka auttaa tutkijoita luomaan laadukkaita tieteellisiä kuvituksia nopeasti ja helposti. Alustalla on yli 50+ tieteellisen kuvituksen kategoriaa, joista valita, ja se tarjoaa laajan kuvakirjaston ja malleja, joita voidaan mukauttaa mihin tahansa tutkimusprojektiin sopiviksi. Alustan tieteellisten kuvitusten kirjasto kattaa laajan valikoiman aiheita, kuten biologian, lääketieteen, kemian, fysiikan ja ekologian.

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit