Voi kyllä! Mind the Graph on palannut lomilta ja on valmis vuodelle 2017!

Vuosi 2016 oli suuri vuosi Mind the Graph:lle. Meillä oli hämmästyttävä Tutkijat ympäri maailmaa tekevät yhteistyötä kanssamme, suuret liikematkat, valtavat muutokset alustassamme parantaaksemme asiakaskokemusta ja - viimeisenä mutta ei vähäisimpänä - olemme laajentaneet kuvituskirjastoamme huomattavasti. Emme kuitenkaan olisi pystyneet tähän ilman upeita käyttäjiämme.

Saamme päivittäin pyyntöjä ja ehdotuksia uusista kuvituksista. Tiesitkö, että suuri osa kuvituskirjastostamme koostuu käyttäjien ideoista ja tarpeista?

Valitettavasti tutkijat kamppailevat edelleen sen kanssa, ettei tieteellinen kuvituksia, joiden avulla he voivat selittää työnsä paremmin. Tästä syystä on tärkeää, että käyttäjät ymmärtävät, että Mind the Graph on täällä auttamassa ja kehittämässä tiede viestintä heidän kanssaan.

Postissa "Tieteellisiä kuvituksia? Kysykää meiltä!" näet pari aiempaa pyyntöä. Tässä on joitakin uusia käyttäjien pyyntöjä, joista tuli Mind the Graph-kuvia!

KemoterapiapotilasValmiina vuoteen 2017? Me olemme!

Paksusuolen syöpään liittyvät kuvatValmiina vuoteen 2017? Me olemme!

Tassun turvotusmalli rotilla Valmiina vuoteen 2017? Me olemme!

TuholaisetValmiina vuoteen 2017? Me olemme!

Transkriptio ja liitosprosessiValmiina vuoteen 2017? Me olemme!

Rotan verenkiertojärjestelmäValmiina vuoteen 2017? Me olemme!

Vyötiäinen pentujen kanssaValmiina vuoteen 2017? Me olemme!

Meillä on vielä iso lista uusia kuvituksia tehtävänä. Jos olet ilmainen käyttäjä ja tarvitset kuvituksia sinun tutkimus, tilaa nyt! Klikkaa tästä.

Jos olet tilaaja etkä tiennyt, että voit pyytää uusia kuvituksia, älä tuhlaa enää aikaasi vaan ota meihin yhteyttä alustamme kautta! Klikkaa tästä.

Vuodesta 2017 tulee hämmästyttävä vuosi. Tulemme saamaan monia uusia päivityksiä, jotta käyttäjäkokemuksemme paranisi entisestään. Jos haluat auttaa meitä palautteilla ja ehdotuksilla, älä ujostele! Rakastamme sähköpostiviestien vastaanottamista käyttäjiltämme. Jos missasit viimeisimmät päivityksemme, tutustu postaukseemme osoitteessa "Mind the Graph UPGRADE: Uusi alusta! Lisää ominaisuuksia!".

Aloitetaan vuosi 2017 rokkaavasti, tiedeväki!Valmiina vuoteen 2017? Me olemme!

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit