Ω, ναι! Το Mind the Graph επέστρεψε από τις διακοπές και είναι έτοιμο για το 2017!

Το 2016 ήταν μια μεγάλη χρονιά για το Mind the Graph. Είχαμε καταπληκτικούς επιστήμονες σε όλο τον κόσμο που συνεργάζονταν μαζί μας, μεγάλα επαγγελματικά ταξίδια, τεράστιες αλλαγές στην πλατφόρμα μας για να βελτιώσουμε την εμπειρία των πελατών μας και - τέλος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό - επεκτείναμε σημαντικά τη βιβλιοθήκη εικονογράφησης. Παρ' όλα αυτά, δεν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε χωρίς τους καταπληκτικούς χρήστες μας.

Καθημερινά λαμβάνουμε αιτήματα και προτάσεις για νέες εικονογραφήσεις. Γνωρίζατε ότι ένα τεράστιο μέρος της βιβλιοθήκης εικονογράφησής μας αποτελείται από τις ιδέες και τις ανάγκες των χρηστών;

Δυστυχώς, οι επιστήμονες εξακολουθούν να αγωνίζονται με την απουσία επιστημονικών απεικονίσεων που θα τους βοηθήσουν να εξηγήσουν καλύτερα τη δουλειά τους. Για το λόγο αυτό, είναι τόσο σημαντικό να κατανοήσουν οι χρήστες μας ότι το Mind the Graph είναι εδώ για να βοηθήσει και να βελτιώσει την επιστημονική επικοινωνία μαζί τους.

Στη θέση "Επιστημονικές απεικονίσεις; Ρωτήστε μας!" μπορείτε να δείτε μερικά προηγούμενα αιτήματα. Εδώ είναι μερικά νέα αιτήματα χρηστών που έγιναν απεικονίσεις του Mind the Graph!

Ασθενής με χημειοθεραπείαΈτοιμοι για το 2017; Εμείς είμαστε!

Εικόνες σχετικές με τον καρκίνο του παχέος εντέρουΈτοιμοι για το 2017; Εμείς είμαστε!

Μοντέλο οιδήματος του ποδιού σε αρουραίους Έτοιμοι για το 2017; Εμείς είμαστε!

ΠαράσιταΈτοιμοι για το 2017; Εμείς είμαστε!

Μεταγραφή και κύκλος ωρίμανσηςΈτοιμοι για το 2017; Εμείς είμαστε!

Κυκλοφορικό σύστημα αρουραίουΈτοιμοι για το 2017; Εμείς είμαστε!

Αρμαντίλο με κουτάβιαΈτοιμοι για το 2017; Εμείς είμαστε!

Έχουμε ακόμα μια μεγάλη λίστα με νέες εικονογραφήσεις που πρέπει να κάνουμε. Αν είστε δωρεάν χρήστης και χρειάζεστε εικονογραφήσεις για την έρευνά σας, εγγραφείτε τώρα! Κάντε κλικ εδώ.

Αν είστε συνδρομητής και δεν γνωρίζατε ότι μπορείτε να ζητήσετε νέες εικονογραφήσεις, μη χάνετε άλλο χρόνο και επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της πλατφόρμας μας! Κάντε κλικ εδώ.

Το 2017 θα είναι μια καταπληκτική χρονιά. Θα έχουμε πολλές νέες ενημερώσεις για να κάνουμε την εμπειρία των χρηστών μας ακόμα καλύτερη. Αν θέλετε να μας βοηθήσετε με σχόλια και προτάσεις, μην ντρέπεστε! Μας αρέσει πολύ να λαμβάνουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τους χρήστες μας. Αν χάσατε τις τελευταίες ενημερώσεις που είχαμε, δείτε την ανάρτησή μας "Mind the Graph UPGRADE: Νέα πλατφόρμα! Περισσότερα χαρακτηριστικά!".

Ας ξεκινήσουμε το 2017 ροκάροντας, φίλοι της επιστήμης!Έτοιμοι για το 2017; Εμείς είμαστε!

logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα