Åh, ja! Mind the Graph är tillbaka efter semestern och redo för 2017!

2016 var ett stort år för Mind the Graph. Vi hade fantastiska forskare över hela världen som samarbetade med oss, stora affärsresor, stora förändringar i vår plattform för att förbättra våra kunders upplevelse och - sist men inte minst - vi har kraftigt utökat vårt illustrationsbibliotek. Men vi hade inte klarat det utan våra fantastiska användare.

Varje dag får vi förfrågningar och förslag på nya illustrationer. Visste du att en stor del av vårt illustrationsbibliotek består av användarnas idéer och behov?

Tyvärr kämpar forskare fortfarande med avsaknaden av vetenskapliga illustrationer som kan hjälpa dem att bättre förklara sitt arbete. Därför är det så viktigt att våra användare förstår att Mind the Graph finns här för att hjälpa till och förbättra vetenskapskommunikationen med dem.

I inlägget "Vetenskapliga illustrationer? Fråga oss!" kan du se ett par tidigare förfrågningar. Här är några nya användares önskemål som blev Mind the Graph-illustrationer!

Patient med kemoterapiRedo för 2017? Det är vi!

Bilder relaterade till tjocktarmscancerRedo för 2017? Det är vi!

Modell för tassödem hos råttor Redo för 2017? Det är vi!

SkadedjurRedo för 2017? Det är vi!

Transkription och splicingcykelnRedo för 2017? Det är vi!

Råttors cirkulationssystemRedo för 2017? Det är vi!

Bältdjur med valparRedo för 2017? Det är vi!

Vi har fortfarande en stor lista med nya illustrationer att göra. Om du är en gratisanvändare och behöver illustrationer för din forskning, prenumerera nu! Klicka här.

Om du är prenumerant och inte visste att du kunde begära nya illustrationer, slösa inte bort din tid längre och kontakta oss via vår plattform! Klicka här.

2017 kommer att bli ett fantastiskt år. Vi kommer att ha många nya uppdateringar för att göra våra användares upplevelse ännu bättre. Om du vill hjälpa oss med feedback eller förslag, var inte blyg! Vi älskar att få e-post från våra användare. Om du har missat våra senaste uppdateringar kan du kolla in vårt inlägg "Mind the Graph UPGRADE: Ny plattform! Fler funktioner!".

Låt oss starta 2017 med en rockad, vetenskapsmän!Redo för 2017? Det är vi!

logotyp-abonnemang

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusivt innehåll av hög kvalitet om effektiv visuell
kommunikation inom vetenskap.

- Exklusiv vägledning
- Tips för design
- Vetenskapliga nyheter och trender
- Handledningar och mallar