О, да! Mind the Graph се завръща след празниците и е готов за 2017 г.!

2016 г. беше голяма година за Mind the Graph. Имахме невероятно учени от цял свят, които си сътрудничат с нас; големи бизнес пътувания; огромни промени в платформата ни, за да подобрим работата на нашите клиенти; и - не на последно място - значително разширихме библиотеката си с илюстрации. Въпреки това нямаше да се справим без нашите невероятни потребители.

Всеки ден получаваме заявки и предложения за нови илюстрации. Знаете ли, че огромна част от нашата библиотека с илюстрации е съставена от идеи и нужди на потребителите?

За съжаление учените все още се борят с липсата на научен илюстрации, които да им помогнат да обяснят по-добре работата си. Поради тази причина е много важно нашите потребители да разберат, че Mind the Graph е тук, за да помага и да подобрява наука комуникация с тях.

В публикацията "Научни илюстрации? Попитайте ни!" можете да видите няколко предишни заявки. Ето някои нови заявки на потребители, които се превърнаха в илюстрации на Mind the Graph!

Пациент на химиотерапияГотови ли сте за 2017 г.? Ние сме!

Изображения, свързани с рака на дебелото червоГотови ли сте за 2017 г.? Ние сме!

Модел на оток на лапата при плъхове Готови ли сте за 2017 г.? Ние сме!

ВредителиГотови ли сте за 2017 г.? Ние сме!

Транскрипция и цикъл на сплайсингГотови ли сте за 2017 г.? Ние сме!

Кръвоносна система на плъховеГотови ли сте за 2017 г.? Ние сме!

Броненосец с кученцаГотови ли сте за 2017 г.? Ние сме!

Все още имаме голям списък с нови илюстрации, които да направим. Ако сте безплатен потребител и се нуждаете от илюстрации за вашия изследване, абонирайте се сега! Кликнете тук.

Ако сте абонат и не знаете, че можете да поискате нови илюстрации, не губете повече време и се свържете с нас чрез нашата платформа! Кликнете тук.

2017 г. ще бъде невероятна година. Ще имаме много нови актуализации, за да направим преживяването на нашите потребители още по-добро. Ако искате да ни помогнете с отзиви и предложения, не се притеснявайте! Обичаме да получаваме имейли от нашите потребители. Ако сте пропуснали последните актуализации, които имахме, вижте нашата публикация "Mind the Graph UPGRADE: Нова платформа! Повече функции!".

Нека започнем 2017 г. с рок, хора от науката!Готови ли сте за 2017 г.? Ние сме!

абонамент за лого

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ексклузивно висококачествено съдържание за ефективни визуални
комуникация в областта на науката.

- Ексклузивно ръководство
- Съвети за дизайн
- Научни новини и тенденции
- Уроци и шаблони