Η δημιουργία μιας γραφικής περίληψης, ενός infographic ή μιας παρουσίασης που να είναι οπτικά ελκυστική και επιστημονικά ακριβής δεν είναι εύκολη υπόθεση.  Διαθέτουμε μια βιβλιοθήκη με χιλιάδες επιστημονικές απεικονίσεις, κυρίως από την επιστήμη της ζωής, για να βοηθήσουμε τους επιστήμονες να βελτιώσουν την επικοινωνία τους.

Ωστόσο, μια όμορφη εικονογράφηση δεν διορθώνει τα πάντα. Πρέπει να είναι καλά τοποθετημένη και να ταιριάζει με τα υπόλοιπα στοιχεία της δημιουργίας σας.
Ως εκ τούτου, εκτός από τις κύριες εικονογραφήσεις, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα μας μπορείτε να βρείτε διάφορα φόντα, σχήματα, εικονίδια και δευτερεύουσες εικονογραφήσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας για να δοκιμάσετε διαφορετικούς συνδυασμούς και να επιλέξετε τον καλύτερο.

Φτιάξαμε ένα σεμινάριο για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να συνδυάσετε φόντα, σχήματα και εικονογραφήσεις, για να δημιουργήσετε ένα τοπίο. Εμείς επιλέξαμε ένα θέμα με θέμα τη φύση, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συμβουλές για να δημιουργήσετε μια γραφική περίληψη ή ένα infographic σχετικά με τον τομέα της έρευνάς σας.

preview_35079

 

Παρακολουθήστε το εκπαιδευτικό βίντεο και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη:

 

 

 

 

Έχουμε ένα κανάλι youtube με σεμινάρια, συμβουλές και γραφικά αφηρημένα παραδείγματα. Εγγραφείτε για να παρακολουθείτε νέα βίντεο κάθε εβδομάδα.

Αν δεν βρείτε την απεικόνιση που χρειάζεστε, γράψτε στο contact@mindthegraph.com και ζητήστε μια νέα. Δημιουργούμε εικονογραφήσεις κατά παραγγελία στους συνδρομητές μας. Μετά την αίτησή σας, η εικονογράφησή σας θα είναι έτοιμη σε λίγες ημέρες. Μπορείτε να δείτε όλα τα πλεονεκτήματα του να είστε συνδρομητής του Mind the Graph εδώ

logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα