Dette er det fjerde indlæg i serien  Sådan laver du en infografik. Hvis du gik glip af det sidste indlæg, kan du Læs det her.

Nu ved vi allerede, hvor vigtigt det er at skitsere. Den første version er altid anderledes end den endelige version. Så begynd at arbejde, og lav det første udkast. Visualisering er vigtig for at få ny indsigt.

Husk på hovedspørgsmålet i din infografik. Du er nødt til at fremhæve det.

Du bør strukturere layoutet for at skabe et naturligt informationsflow med fremhævede oplysninger, som læseren vil se først, selv på afstand, såsom titel og hovedbillede. De mere sekundære oplysninger bør være mindre fremtrædende for ikke at forurene udsigten og tage prioritet.

For at skabe hierarkiet i elementerne skal du redigere farver, størrelse og Skrifttyper.

blog 4.3

Valg af farver

Infografikkens farver skal passe sammen med alle elementer. Vælg en palet, og kombiner stilarter. Du kan bruge komplementærfarver eller monokrome toner.

blog 4.5

Skabelon med komplementærfarver
Skabelon med komplementærfarver

blog 4.6

En skabelon af grønne tons
Monokrom: En skabelon i grønne toner

Brug farver til at fremhæve vigtig information eller til at gruppere relaterede elementer. I denne Mind the Graph-skabelon er det edderkoppernes farver, der fremhæver informationen. Derfor er hele infografikken i gråtoner for ikke at konkurrere med de vigtigste data.

Edderkop-skabelon
Edderkop-skabelon

Hvis du vil vide mere om, hvordan du bruger farver og illustrationer, kan du se den video, som vores designere har lavet for at hjælpe dig. Klik på knappen nedenfor og se den nu:

stop_grim

Hvordan laver man en infografik med fantastiske illustrationer?

 

Et billede siger mere end tusind ord.

Illustrationerne er lettere at forstå og fanger læserens opmærksomhed. Men det er ikke let at finde fantastiske billeder til brug i præsentationer, grafiske abstracts, især videnskabelige illustrationer. Det er ikke nok at bruge billeder, du har brug for kvalitetsbilleder, der er videnskabeligt korrekte og smukke, og som kan kombineres med dit infografiske design. En smuk og professionel kreation gør en stor forskel på bundlinjen.

infographic65293-e1491944335690
Fantastiske illustrationer gør en kæmpe forskel i en infografik

På vores platform finder du tusindvis af illustrationer af videnskab generelt. Men hvis du ikke finder de illustrationer, du har brug for, kan du anmode om dem. Som Mind the Graph-abonnent kan du anmode om lige så mange illustrationer, du har brug for, alt sammen for et par dollars om måneden.  Hvis du allerede er abonnent og ønsker at bestille en illustration, skal du skrive til contact@mindthegraph.com. Jeg ser frem til din kontakt!

Indlægsserie af Mind the Graph

Indlæggene er en guide, lavet af vores designere. De laver de fantastiske illustrationer og skabeloner, du ser på vores platform. Du kan også få vores e-bog gratis. Lær at lave videnskabelig infografik og forbedre dine præsentationer

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner