Здравейте, днес ви съобщавам добри новини! Както може би знаете, ние предлагаме шаблони за инфографики и графични резюмета, така че не е необходимо да започвате от празно платно. Започването на създаването на творба с помощта на шаблон спестява много време, нали? Също така помага, когато нямате вдъхновение да създадете нов дизайн. И така, освен шаблони за инфографики, сега можете да намерите и слайдове за презентации в нашата галерия. Сега е много по-лесно да комбинирате цветове, илюстрации и различни елементи в една презентация.

Като лекар, учен или бизнесмен може би знаете, че презентациите са част от работата ви. Независимо дали ви харесва или не, добрата комуникация е от съществено значение за успеха.

Вашите данни заслужават да бъдат представени по професионален и привлекателен начин.

Спрете да го правите:

съвети-научна-презентация-768x691

И започнете да правите това:

съвети-научна-презентация-768x691

Вече написах ръководство, което да ви помогне да създавате научни презентации. Така че разгледайте урока, изберете шаблона, който ви харесва най-много, и продължете да показвате резултатите си на света!

Можете да разгледате всички шаблони в Mind the Graph, но нека ви дам малко спойлер:

 

giphy (16)

И друг вариант:

 

giphy (17)

Всички тези илюстрации, използвани в презентациите, са достъпни на Mind the Graph. Освен това те са само вдъхновение. Ако искате, можете да смените илюстрациите с други от вашата област. Готови ли сте да започнете?

научните илюстрации на графиката

абонамент за лого

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ексклузивно висококачествено съдържание за ефективни визуални
комуникация в областта на науката.

- Ексклузивно ръководство
- Съвети за дизайн
- Научни новини и тенденции
- Уроци и шаблони