Ta videoposnetek prikazuje, kako lahko zgradite prebavni sistem na podlagi grafa. Ne bo vam treba začeti od začetka. Tako boste lažje ustvarili nekaj bleščečega in zanimivega za sporočanje svojih raziskav, pri tem pa porabili manj časa. Znanstvenike spreminjamo v oblikovalce in tako povečujemo njihov vpliv!

V spodnjem videoposnetku se naučite, kako ustvariti znanstveno ilustracijo prebavnega sistema v Pozor na graf.

 

Uporaba programa za izdelavo infografik je zelo preprosta, kar si lahko ogledate v našem videoposnetku z navodili.

Izberite najboljše ilustracije s svojega področja, spremenite barve in ozadje ter končajte! V učnem videoposnetku so vizualni nasveti, ki vam bodo pomagali pri uporabi barv, ilustracij in grafov, da boste podatke spremenili v vizualne podobe, ki jasno pripovedujejo zgodbo.

Če ste naročnik, pojdite na v našo galerijo in izberite najboljšo predlogo za vas. Predlogo lahko izberete tudi znotraj svojega delovnega prostora. Tako lahko preizkusite različne sloge in izberete najljubšega.
Če niste naročnik, lahko predloge uporabite kot navdih za svoje ustvarjanje ali pa vložite nekaj dolarjev, da boste imeli dostop do vseh funkcij grafa.

Ideja platforme je torej, da ste lahko popolnoma samostojni in tako bolje predstavite svoje raziskave. Tako bo vsak centimeter slike vseboval potrebne informacije.

Če si zdaj ne morete ogledati celotnega videoposnetka, ne skrbite! V nadaljevanju smo ločili glavne nasvete:

izgradnja prebavnega sistema 1. del izgradnja prebavnega sistema 2. del

   izgradnja prebavnega sistema 3. delizgradnja prebavnega sistema 4. del

izgradnja prebavnega sistema 5. del   

Mind the Graph je spletna platforma za ustvarjanje znanstvenih infografik, predstavitev in grafičnih povzetkov. Izvedite več o uporabi platforme za obveščanje o svojih znanstvenih raziskavah.

logotip-odjava

Naročite se na naše novice

Ekskluzivna visokokakovostna vsebina o učinkovitih vizualnih
komuniciranje v znanosti.

- Ekskluzivni vodnik
- Nasveti za oblikovanje
- Znanstvene novice in trendi
- Učni listi in predloge